COVID-19 update per 16 oktober 2020

Bericht voor alle jeugdleiders & jeugdtrainers! (Update 16 oktober)
Vandaag (15 oktober) is voor ons bekend geworden dat ALLE jeugdelftallen mogen blijven trainen. Teams/spelers die ingedeeld zijn als junioren mogen op normale wijze trainen. Wel dient voor en na de training de 1.5 meter in acht genomen te worden evenals de groepsgrootte van maximaal 4 personen en de standaard corona maatregelen i.v.m. gezondheid en hygiëne. De huidige trainingsschema's en tijden voor de jeugd blijven van kracht.

Het OMT is bezig met voorbereidingen om ook op zaterdag te kunnen trainen, onderlinge oefenwedstrijden te spelen of een onderling toernooi te organiseren. Hierover ontvangen de trainers/leiders een mail. Trainingen en wedstrijden op zaterdag kunnen niet zelfstandig geregeld worden, deze dienen te worden aangevraagd via het OMT. Stuur je mail of vraag t.a.v. Jeroen Blankestijn, naar meidenvoetbal@wscwaalwijk.nl 

Senioren

Senioren mogen momenteel niet trainen. Ons OMT is aan het kijken hoe wij onze senioren kunnen helpen fit te blijven gedurende de komende weken. Indien hier enige verandering in komt vanuit de overheid, KNVB of NOC NSF dan zullen wij hier meteen naar handelen. De komende dagen zullen wij in gesprek gaan met onze seniorenteams om te kijken hoe wij elkaar kunnen helpen in de komende weken. Als hier enige uitkomst is zullen wij dit direct communiceren.

Voor ons als bestuur en vereniging zijn dit moeilijke tijden zowel financieel als sociaal. Wij begrijpen volkomen wat voor een impact deze maatregelen hebben op de samenleving en onze leden. Echter de gezondheid van onze leden en hun familie staat echter voorop. Wij vragen jullie dan ook voor jullie begrip en ondersteuning in de komende weken. 

Als bestuur en OMT zullen wij ons best doen het beste uit deze situatie te halen en het clubgevoel van WSC in leven te houden.

Bericht voor alle jeugdleiders & jeugdtrainers ( 16 oktober 2020)

In verband met  de coronamaatregelen per 14 oktober 2020 zijn alle competities stop gezet. Gelukkig voor onze jeugd is trainen nog wel mogelijk en daar kunnen jullie dan ook volop gebruik van maken. Om de zaterdagen niet op een extra training te laten lijken hebben wij van het OMT het idee om hier een andere invulling aan te geven.

Voor komende zaterdag 17 oktober is het te kort dag om allemaal wedstrijden te organiseren. Dus bieden wij alle teams de mogelijkheid om deze zaterdag te trainen. Heb je wel de mogelijkheid een wedstrijd te organiseren laat het ons weten. Wil je gebruik van wedstrijden of trainingen, neem dan contact op met je hoofdleider of mail meidenvoetbal@wscwaalwijk.nl om te kijken op welke tijdstip er op welk veld ruimte vrij is om te trainen of te spelen..

Voor zaterdag 31 oktober willen wij een klein toernooi organiseren met teams gemixt binnen 1 lichting of 2 lichtingen. Waarbij er een gezellig toernooi gespeeld kan worden met en tegen clubgenoten / teamgenoten.
Denk hierbij aan gemixte teams van JO19-1 t/m JO19-4 in 7 tegen 7 vorm of iets dergelijks. Zo'n toernooi kan binnen 2 uurtjes afgewerkt zijn met veel plezier en voetbalmomenten. Een keer iets anders dan een normale training.

En mochten de maatregelen nog langer gelden dan kunnen wij het weekend daarna wederom onderlinge oefenwedstrijden gaan regelen. 

Voor wedstrijden dienen te teams zelf een scheidsrechter te regelen. Qua tenues zal er gespeeld moeten worden met hesjes of teams moeten onderling afspraken maken dat zij in een ander kleur shirt zullen spelen. Er kan geen gebruik gemaakt worden van een andere set tenues van WSC.
In de komende weken blijven de normale trainingstijden en veldindelingen van kracht. Mocht hier een wijziging in komen dan zal dit van te voren duidelijk worden gecommuniceerd. Graag vernemen wij  (het OMT) hoe jullie per team tegen bovenstaande ideeën aan kijken. Om dit te organiseren hebben wij jullie medewerking nodig en jullie enthousiasme om het over te brengen bij de ouders en spelers.

Heb je nog aanvullende ideeën dan vernemen wij dat graag. Je reactie kun je sturen naar meidenvoetbal@wscwaalwijk.nl

Let op, in alle gevallen blijven de actuele maatregelen van kracht dat toeschouwers / ouders niet toegestaan zijn tijdens trainingen en/of wedstrijden. Kleedkamers en kantine blijven gesloten.

Laten wij er samen iets moois van maken voor onze jeugd.

OMT  WSC

Facebook_Coronavrij.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!