... (schot)
64'

3e divisie D

13 oktober 2018 10:00

Op wederom een mooie nazomer dag reist onze C1 af naar de provincie Zeeland. De wedstrijd begint
om 10 uur, waardoor het vertrek om 07.45 uur is gepland. Na iets meer dan een uur rijden is het
team aangekomen op het mooie complex van de plaatselijke voetbalvereniging in Kloetinge.
Voor aanvang hebben zowel Koetinge als WSC drie punten uit 3 wedstrijden gehaald. De winnaar
van deze wedstrijd zal omhoog kunnen kijken op de ranglijst, waar de verliezer onderaan de
ranglijst zal komen te bungelen.
Kloetinge begint goed aan de wedstrijd en binnen zes minuten weet hun behendige spits te scoren:
1-0. De tegenstander heeft veel fysieke kracht en weet in het eerste kwartier de meeste duels te
winnen. WSC moet het wederom, zoals ook in eerdere wedstrijden, voetballend gaan oplossen door
goed te combineren. Dit lukt in de tweede helft van de eerste helft.
Moses krijgt een aantal mogelijkheden door op snelheid langs de tegenstander te gaan. Ook Job
krijgt een kans om te scoren na mooi voorbereidend werk van Stan. Helaas gaat de bal naast. Maar
er komen meer kansen, terwijl de verdediging van WSC de aanvallen van Kloetinge goed pareert.
Boy speelt Quinten aan, die meteen een goede pass aflevert aan Finn. Finn schiet de bal vervolgens
goed langs de keeper: 1-1. Gedurende de rest van de eerste helft speelt WSC goed en komt na 27
minuten op voorsprong door een doelpunt van Suheeyb: 2-1
Na de rust komt WSC weer goed uit de startblokken en na 40 minuten scoort Stan na een mooie
assist van Sven de 3-1. WSC lijkt af te stevenen op een overwinning. Kloetinge krijgt echter weer de
overhand en scoort binnen vijf minuten twee keer. Dan is het dus weer gelijk: 3-3
WSC moet het steeds vaker afleggen in duels en zes minuten voor het einde komt Kloetinge weer op
voorsprong: 4-3. Deze voorsprong geven ze niet meer uit handen en blijven de punten dus in
Zeeland. Helaas ...
Over twee weken staat de wedstrijd tegen RBC op het programma. De Roosendalers staan op
doelsaldo voor ons eigen WSC op plaats 9.
Graag zie ik u dan langs de lijn op sportpark Eikendonk.