4 - 3

Nivo Sparta JO15-1

Onder 15, JO15-1, Hoofdklasse G

23 september 2017 11:00

De 1e competitie wedstrijd van het seizoen,  was Nivo Sparta onze tegenstander.  Mede door de goede voorbereiding en overwinningen in de beker was het vertrouwen groot. Jo15-1 begon goed aan de wedstrijd hierdoor ontstond een mooi kans voor Robin, helaas wisten we niet te scoren, en scoorde Nivo Sparta 2x in 3 minuten. Omdat we moesten wennen aan hun manier van spelen werden we verrast. Ondanks deze tegenslag kregen we mooi kansen een vrijtrap onderkant lat ging er helaas niet in , het zat ook niet mee. in de 20"miniuut scoorde Pepijn van afstand. en gingen we rusten met een stand van  1-2.  In de 2e helft werd Yanick ingebracht (sind vorige week heeft hij de selectie van JO15-1 compleet gemaakt) en kort daarna kwamen Finn en Stan in het Team, Finn was snel bij een bal in de 16 meter en scoorde 2-2. Na een ongelukkige bosting viel Wouter geblesseerd uit, en kwam Suheeyb de defentie versterken.  Met een geweldig afstand schot van Pepijn , in de kruising liet hij de Keeper kansloos. Na het terug knokken onstond wat twijfel en in plaats van de voetballende oplossing te zoeken, gingen we lange ballen spelen, dit reselteerde uiteindelijk in de 3-3, maar in de laatste minuut scoorde Stan met een mooie intikker de 4-3. Direct daarna was de wedstrijd afglopen, en was de eerste winst binnen.