WSC JO15-1 verliest ook de tweede uitwedstrijd

Gilze JO15-1

3 - 2

WSC JO15-1

Competitie

Hoofdklasse B

Datum

5 oktober 2019 13:15

Scheidsrechter

J. Janse

Accommodatie

Sportpark De Haan
De Haan 1
5089NJ
HAGHORST
tel. 013-5042036

Na aanvang van de wedstrijd lijken de ploegen aan elkaar gewaagd. Op de ranglijst is het verschil van 2 punten in het voordeel van Gilze. Bij de eerste corner van WSC is het meteen raak. Tijmen brengt de bal voor het doel en Sudeeys kopt de bal binnen: 0-1!
 Vlak daarna dringt Gilze aan en een aanvaller lijkt de bal in het doel te tikken. Als een duveltje uit een doosje weet Dylano de bal met een sliding naast het doel te glijden. Vervolgens krijgt Enzo een tweetal kans(jes), maar kan de voorsprong niet verdubbelen. Sudeeys moet worden gewisseld, nadat hij een harde bal tegen zijn hoofd krijgt.
 De Gilzenaren zijn fysiek sterk en fel. Dit resulteert na 32 minuten in een gele kaart voor een tegenstander. Pepijn, die is ingevallen voor Sudeeys, schiet tweemaal vervaarlijk op het doel. Helaas kan WSC de voorsprong niet vasthouden. Zestig tellen voor de rust valt de gelijkmaker uit een counter: 1-1.
 WSC begint goed aan de tweede helft. Het lijkt erop dat de leiders in de rust de tactiek hebben aangepast. Er wordt meer gebruik gemaakt van de snelheid van Enzo en Pepijn. Met een mooie actie stoomt Pepijn na tien minuten op over de rechterkant en geeft een loepzuivere voorzet op Enzo. Vervolgens schiet Enzo de bal feilloos binnen 1-2. WSC verzuimt vervolgens zichzelf te belonen, door vervolgens één van de goede kansen te benutten.
 Gilze is effectiever en maakt een kwartier voor tijd wederom de gelijkmaker: 2-2. Beide ploegen blijven voor de overwinning strijden. Uiteindelijk trekt Gilze aan het langste eind door vlak voor tijd de winnende treffer te maken: 3-2. Ook in twee minuten durende blessuretijd kan WSC helaas niet een punt veiligstellen.
 Door de uitschakeling in de beker en de herfstvakantie duurt het drie weken voordat er weer punten gehaald worden in de competitie. Op 26 oktober speelt onze C1 tegen TSC uit Oosterhout.
 Komt allen kijken! 
 Groeten van uw verslaggever, G. Nieter
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!