JO15-1 wint nét niet

WSC JO15-1

2 - 2

Were Di JO15-1

Competitie

Hoofdklasse B

Datum

30 november 2019 10:30

Scheidsrechter

S.L.M. (Stijn) van Hezik

Accommodatie

Sportpark De Haan
De Haan 1
5089NJ
HAGHORST
tel. 013-5042036

Were Di is de tegenstander van onze C1. Onder optimale weersomstandigheden (droog met een zonnetje) start de wedstrijd. WSC komt goed uit de startblokken. Na een mooie voorzet van Tijmen scoort Pepijn de 1-0! WSC houdt druk op het doel van de ploeg uit Tilburg Oost. Pepijn schiet weer hard op doel, maar de keeper keert het schot.

WSC heeft overwicht, maar natuurlijk krijgt Were Di ook kansen. De Wit-Zwarten combineren af en toe goed en lopen het strafschopgebied binnen. Daar wordt door de verdediging te laat ingegrepen en een strafschop volgt. Dit is terecht. Helaas wordt dit buitenkansje feilloos afgemaakt: 1-1!

Tot rust krijgen beide ploegen kleine kansen. Het is met name een middenveldgevecht. Als gevolg wordt er tot dat moment niet meer gescoord.

Wanneer de tweede helft begint komt Were Di dicht in de buurt van het doel van WSC. Thomas verdedigt fanatiek, maar zeker niet gemeen. Toch volgt een gele kaart. De wedstrijd is nu in evenwicht, waarbij Thyme tweemaal gevaarlijk op doel schiet. Helaas zonder resultaat.

Zes minuten voor tijd geeft Sudeeys de bal mooi voor na een goed uitgespeelde actie. Pepijn maakt dit mooi af en bezorgt WSC de voorsprong: 2-1. Dit lijkt niet meer fout te kunnen gaan en het publiek gaat al uit van drie punten. Toch is Were Di een ploeg met goede voetballers. Dat blijkt wel wanneer een aanvaller van afstand schiet. De bal vliegt in de kruising. Daar kan Adin natuurlijk niets aan doen: 2-2!

Dit blijkt ook de eindstand te zijn.

Volgende week gaan we weer voor de drie punten bij TSC Tilburg. Iedereen kan van iedereen winnen in deze poule. Dus komt allen kijken op het terrein van het voormalig LONGA om 12.30 op 7 december!

Groeten, G. Nieter

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!