WSC JO15-1

1e klasse 02

8 februari 2020 12:00

F. (Frank) Munani

Op een winterse zaterdagmiddag staan de trouwe supporters van WSC klaar voor een spannend potje in Tilburg West. De tegenstander van vandaag zijn onze jongens ook al in de eerste competitiehelft tegengekomen. Toen werd er ruim verloren met 4-1. Na de goede start in de nieuwe competitie kan er dus revanche worden genomen.

De scheidsrechter, gehuld in een azuurblauw tenue, start de wedstrijd punctueel op tijd. Op sportpark Campenhoef is WSC vanaf de aftrap de betere ploeg. Al na vijf minuten krijgt Max een grote kans om te scoren wanneer hij vanaf elf meter mag aanleggen. Helaas keert de keeper de inzet en blijft het 0-0. Vlak daarna schiet Pepijn de bal hard tegen de paal. WSC grossiert in kansen en moet oppassen dat de tegenstander niet profiteert van een spaarzame counter.

Gezien het spelbeeld scoort Max in de elfde minuut volledig terecht de 1-0, na een goede assist van Pepijn. Binnen tien minuten na openingstreffer staat de teller al op drie! Max en Sudeeys zijn de doelpuntenmakers. Alle spelers dragen bij aan het goede, verzorgde spel van de C1. Vlak voor de rust komt ook Thomas bijna tot scoren. Uit een corner raakt hij de paal.

In de tweede helft heeft Reeshof weinig te vertellen. Misschien krijgen de Tilburgers iets meer kansen, maar wederom incasseren ze drie tegendoelpunten. Zo scoort ook Quinten na een mooi schot.

Na zeventig minuten eindigt de wedstrijd in een 6-0 overwinning en is Adin ook na twee wedstrijden nog niet gepasseerd. Dit is een superstart voor WSC JO15-1. De volgende tegenstander is de huidige nummer negen in de competitie: Rijen.

Komt allen kijken komende zaterdag om 10.30 op ons eigen sportpark Eikendonk. Bij een overwinning blijft WSC nog zeker twee weken langer koploper in verband met de carnavalsvakantie…