Jelte Netten (schot)

Hoofdklasse B

19 september 2020 11:30

O. (Olivier) Franken

De boys en girl hadden er vooraf al veel zin in. Jong Brabant was de eerste tegenstander en werd in een oefenwedstrijd in augustus met duidelijke cijfers opzij gezet. De trainers waren vooraf duidelijk. Geen onderschatting en gewoon ons eigen spel spelen. De opstelling bevatte een kleine verassing. Quint stond als stofzuiger opgesteld vlak voor de verdediging. Voor hem een nieuwe positie en hij vond het spannend maar Quint speelde een prima wedstrijd. Het advies van de trainers werd vanaf het eerste fluitsignaal opgevolgd. WSC was de betere ploeg en we wonnen de meeste duels. Na goed druk zetten van Boet werkte Jong Brabant de bal in eigen doel; 0-1. Even later werkt Sufyan een solo prachtig af; 0-2. Jong Brabant werkte vlak voor rust een corner fraai binnen; 1-2, Maar verder Jong Brabant nauwelijks gevaarlijk. Als ze al eens doorkwamen redde keeper Tom steeds fantastisch. Na de rust een zelfde spelbeeld. WSC de betere ploeg en rustig op zoek naar meer doelpunten. Nick Lagrouw onze ijverige linkshalf liep goed mee bij een mooie aanval en tikte bij de tweede paal binnen. Jelte was inmiddels als spits geposteerd en ronde (een buitenspelsituatie?) koeltjes af; 1-4. Na het laatste fluitsignaal waren de eerste drie punten een feit. Met deze mentaliteit en vooral het spelplezier kan het een mooi seizoen worden.