WSC JO9-1

Hoofdklasse 04

26 september 2020 8:30

Onbekend

Vandaag zat 26-9 mochten we al vroeg uit de veren , de uitwedstrijd tegen Unitas stond op het programma en wel om 08:30 aftrappen in Gorkum. Met slaap in de ogen verzamelden we om 07:30 bij WSC . Unitas had al gelezen op onze website dat we goed op dreef zijn de laatste weken en deed er alles aan om onze voorbereiding te verstoren ... Zelfs de brug over de Merwede moest geheel toevallig net voor 08:00 uur open ! 5 minuten hadden we om onszelf voor te bereiden .
Na het eerste fluitsignaal begonnen we sterk en dat resulteerde direct in een eigen goal van Unitas na een goede actie van Javino . Unitas kwam vrij snel terug met een mooie goal . Na een goede actie van Javino was het 1-2  en ook de 1-3 van Jim volgde al snel . Het eerste kwart zat erop en WSC was op alle fronten sterker dan Unitas de jongens kregen de opdracht om te blijven overspelen en mooie goals te maken ..

Het 2e kwart was voor de 2 J’s van ons team maar liefst 4 goals van Javino en 3 van Jim zorgde ervoor dat de tegenstander van het welbekende kastje naar de muur liep .Mooie combinaties en fel druk zetten leverde maar liefst 7 goals op. Onze bal tovenaar Amar zorgde met een heerlijke goal nog voor de 8e treffer van het 2e kwart .  1-11

Het 3e en 4e kwart had de tegenstander in overleg een speler extra . De ruimtes werden hierdoor wat kleiner en WSC moest dus  een tandje sneller gaan handelen . Amar tekende met een mooie actie aan voor de 1-12 en gaf vervolgens een mooie assist op onze  twee benige Foose die voor de 1-13 zorgde. Unitas scoorde tussendoor nog de 2-13 .
Het 4e kwart startte we met Marco als linksvoor en hij liet gelijk met zijn sterke schot  de keeper kansloos 2-14. Unitas scoorde uit een corner de 3-14 .Daarna waren Jim met zijn 5e en Javino met zijn 6e goed voor de eindstand van 3-16. Sil en Samiir vandaag helaas geen goals gemaakt,maar jullie hebben allebei goed gespeeld Sil je was goed in het afpakken van de bal en hebt mooie acties gemaakt waar andere uit konden scoren . Samiir sterk gespeeld van achter. Mooie steekpasses gegeven en goed verdedigd . Thijmen voor jou was het een beetje een saaie wedstrijd maar gelukkig konden we aan het eind nog genieten van een paar mooie reddingen.

Volgende week zaterdag staat de topper tegen RKDVC op het programma uit in Drunen om 10:15 uur .