WSC JO9-1

8 - 2

Groen Wit JO9-1

10 oktober 2020 11:00

Vandaag 10 oktober stond de oefenwedstrijd tegen Groen-Wit uit Breda op het programma. Een vriendschappelijk potje omdat we in de competitie vrij waren. Deze wedstrijd waren we met een speler minder want Marco heeft een blessure. Uiteraard was hij er wel bij om zijn voetbalmaatjes aan te moedigen. 👍🏻
Na kort met de begeleiding van Groen-Wit te hebben gesproken bleek dat we onze borst nat konden maken vandaag want Groen -Wit had alle wedstrijden in hun hoofdklasse competitie ruim gewonnen. WSC begon zoals we willen spelen vol op de aanval en druk zetten op de tegenstander. Dit resulteerde al snel in een mooie aanval ,Javino met een goede actie op de inkomende Jim 1-0. Groen wit bleek inderdaad een leuk team te hebben met behendige en sterke spelers. De 1-1 stand na het eerste kwart was dan ook volledig terecht.

WSC zou nog meer duels moeten gaan winnen om het Groen Wit lastig te maken. Zoals zo vaak dit seizoen had WSC weer eens een dolle 10 minuten waarin de tegenstander alleen maar toe kan kijken. Met een sterke actie bracht Javino ons op 2-1. Kort daarna was het Samiir die zijn drive naar voren beloonde met een mooie goal 3-1. Een slippertje in de verdediging leverde nog een tegengoal op maar na een mooie actie was het Javino die jim in staat stelde te scoren 4-2. im speelde 1 van zijn beste wedstrijden en zorgde er na een mooie actie voor dat Amar kon binnenschieten 5-2.
Het derde kwart kwam Sil naast Samiir te spelen en moest de behendige speler van Groen -Wit zien te stoppen dit lukte Sil erg goed hij zat er kort bij en had zelfs de kracht om mee aan te vallen. Na een mooie solo speelde hij goed af op Jim die de 6-2 kon scoren. Foose speelde vandaag goed als een stille kracht hij onderschepte veel ballen en zorgde dat het spel goed verdeeld werd en bracht rust aan de bal.

Het 4e kwart: al snel was het Javino met wederom een mooie assist ditmaal op Amar die mooi beheerst afwerkte 7-2. Iets later mocht Amar zijn eerste hattrick van dit seizoen maken op aangeven van Jim 8-2. Thijmen, onze keeper, bracht rust bij balbezit en koos op het juiste moment voor de lange bal of voor de inrol! Heel goed Thijmen dat je zo overspeelt met jouw verdedigers!

8-2 was de eindstand een goede wedstrijd tegen een leuke tegenstander volgende week gaan we de wei in tegen BLC  uit Den Bosch