Zwaluwen Jeugd Beker Onder 13 poulefase Groep 1 03

Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Op de zonnige zaterdag van 18 september stond er voor het team WSC JO13-1 weer een bekerwedstrijd op de planning. De motivatie is te voelen en de spelers hebben er weer zin in!

In de eerste helft begonnen de spelers sterk. De spelers zette veel druk en stonden grotendeels van de tijd op de helft van de tegenstander. Hierdoor wist Jan in de 2e minuut al het eerste schot op doel te maken, maar miste deze. Met goede support vanaf de zijlijn, was dit het begin van een lekker actieve eerste helft. Yassir nam in de 9e minuut ook een schot op doel, maar deze was niet raak. Zo scherp als de spelers waren deed Korhan nog geen minuut later ook een schot op het doel, maar deze ging helaas naast het doel. In de 13e minuut nam Bartukaan de leiding en schoot op doel, maar vloog erlangs. Zo actief als we waren in de wedstrijd hadden we in de de 19e minuut een schot op doel van Jesse, net zoals in de 21e minuut. Helaas waren deze allebei net mis! Tussen de acties van Jesse, glipte Evander er in de 20e minuut nog even tussendoor met een schot op doel, miste. Na deze drukke acties kwam Muszaghi in de 23e minuut met een schot op doel die helaas ook net niet raak was! Na deze acties hadden we een aantal ongelukjes. In de 27e minuut kreeg Evander een voetbalschoen in zijn gezicht. Dat was natuurlijk geen pretje voor hem, maar het ging gelukkig al gauw weer beter en hij kon verder voetballen. 2 minuten later, in de 29e minuut, kreeg Korhan een heftige tackel. Een speler van Unitas kreeg hierdoor een gele kaart en speelde 10 minuten met 1 speler minder. Korhan herpakte zichzelf gelukkig snel en ging weer mee met het team. Opnieuw, weer 2 minuten later in de 31e minuut (blessuretijd), viel Ot, maar hij was echter snel weer in orde en kon het doel weer beschermen.

De tweede helft begon met een wissel van Yassir uit het veld en Hamza in het veld. Nog maar net in het veld werd er een poging gedaan om het de tegenstander moeilijk te maken met een corner genomen door Jesse in de 33e min. Nox zag de bal goed aankomen en kopte de bal richting het doel, maar helaas er net naast! De activiteit van de 1e helft werd goed doorgezet, want nog geen 2 minuten later in de 35e minuut deed Jesse opnieuw een schot op doel. Deze ging jammer genoeg niet het net in. Drukdoende in de strijd tegen de tegenstander hadden we last van een minpuntje in de wedstrijd. De 38e minuut begon en de spelers van Unitas maakte een goal. Een domper voor de spelers van WSC, maar ze hielden hun hoofd omhoog en gingen verder met de wedstrijd. Dat met resultaat, want Hamza kreeg in de 43e minuut door een sliding van de tegenstander de kans om een goal te maken en die was snoeihard raak! Een moment van blijdschap, wat was dat lekker! Het vieren van de goal ging gepaard met een wissel van Jan uit het veld en Seth in het veld in de 44e minuut. Muszaghi kreeg er zin in en probeerde in de 46e minuut nog een schot op doel te maken, maar helaas zonder succes en miste. Het bleef hierna een tijdje rustig met acties, tot op de 60e minuut. Op dat moment werd er nog een goal van de tegenstander gemaakt. Opnieuw best wel een domper voor de spelers, maar de wedstrijd was nog niet afgelopen dus er werd volop gespeeld tot de laatste minuut. Ze zaten niet stil! In de 62e minuut (blessuretijd) mocht Nox een vrije trap geven. Helaas was Nox net iets te enthousiast en ging de bal over het doel heen.
Niet veel later was de wedstrijd voorbij en het verlies van WSC helaas duidelijk. Dat was natuurlijk even heel jammer, maar het is nou eenmaal niet anders. Na de wedstrijd, onder het genot van wat drinken en een traktatie van Seth was het ondanks het verlies nog erg gezellig! Op naar de volgende wedstrijd!

Player of the Match: Fedde