Zwaluwen Jeugd Beker Onder 13 poulefase Groep 1 03

De Kikvorsch 5
5262LX
VUGHT
tel. 073-6570400

De eerste officiële bekerwedstrijd voor het team WSC JO13-1 is gestart. De spelers hebben er super veel zin! In de 1e minuut had Nox een grote kans, echter miste hij deze! Een aantal tellen later kwam onze spits Jan met de geweldige kans, ook hij miste! In de wedstrijd hadden we vroeg de voorhand, echter kregen we in de 5e minuut een counter aanval tegen, waarbij Zwaluw VFC scoorde. Het werd 1-0. WSC werd daardoor scherp en scoorde Jan de 1-1 door een assist van Nox in de 9e minuut. Ze hebben de vorige gemiste kansen recht getrokken! In de 19e minuut had Faas een kans, maar schoot over het doel. In de 21e minuut werd het spannend, WSC kreeg een vrije trap op een mooie plek rond de 20 meter. Musazghi schoot de bal in het doel, echter mocht deze niet in 1x genomen worden, waardoor de goal werd afgekeurd. In de 24e minuut scoorde Nox alsnog waardoor we op een voorsprong kwamen van 1-2. De 26e minuut scoorde Musazghi door het nemen van een vrije trap, waarmee hij zijn afgekeurde doel goedmaakte. Het werd 1-3. Vlak daarna in de 27e minuut scoorde Zwaluw VFC, 2-3.

In de 34e minuut kreeg Jan een trap tegen zijn hoofd van de tegenstander waardoor het spel even werd stil gelegd. Gelukkig heeft Jan er niks aan over gehouden! In de 36e minuut was het weer raak voor Musazghi! Vrije trap, goal! 2-4. Jan scoorde in de 48e minuut, assist Faas. 2-5.

In de 52e minuut scoor Jan en wederom een goede assist van Faas! In de 55e minuut botste Evander tegen een tegenstander waardoor hij met pijn op de grond bleef liggen. Gelukkig was Jesse daar om hem te verzorgen en stond Evander binnen no-time weer op! Evander was achterin in vorm en liet zich niet kennen!

Player of the Match: Evander