Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Na de goede 0-5 overwinning van vorige week stapten de jongens van de JO17-1 met goede hoop het veld op om de lijn van vorige week door te trekken. Heel goed begon het echter niet. Al binnen 10 minuten stond het 0-1 voor Unitas. Dit leek een soort wake-up call voor WSC, dat zich gelijk herpakte en binnen 5 minuten de 1-1 maakte. Het middenveld stond goed gekanteld en na goed drukzetten van Sem veroverde Owen de bal. Na een geweldige solo en wat geluk maakte hij voortreffelijk de gelijkmaker. Hierna begon het echt te draaien bij WSC en kreeg Unitas geen kans meer om van hun helft te komen. Binnen de kortste keren werd het 2-1 door Pepijn en 3-1 door Owen. Er werden nog een aantal kansen gecreëerd om de 4-1 te maken, maar de goal viel vlak voor rust toch aan de andere kant. Balverlies aan de linkerkant van het veld leidde een counter in van Unitas, die met een diepe bal de verdediging uitspeelden en de score terugbrachten tot 3-2. Dit was ook gelijk de ruststand.

Na rust begon WSC zoals ze de eerste helft begonnen, slordig en zonder focus. Hierdoor kreeg Unitas de overhand en scoorden ze al snel de 3-3. Net zoals na de 1-0 begon WSC weer beter in de wedstrijd te komen na het tegendoelpunt. De 4-3 viel uit een goede cornercombinatie. Na een korte corner gaf Owen de bal hard voor, die als een kannonskogel van 5 meter werd binnengeschoten door Pepijn. Enkele minuten later viel er weer een doelpunt uit een corner, dit maal op naam van Quinten: 5-3. Met nog 20 minuten op de klok en een ruime voorsprong leek de wedstrijd binnen te zijn. De spannendste en leukste minuten van de wedstrijd was echter deze periode, waarin de ene na de andere kans gemist were aan beide kanten. Unitas zette nog flink aan om de aansluitingstreffer te vinden, maar konden de goed keepende Adin en zijn defensie niet meer passeren. Ook WSC miste met Cristian en Pepijn nog een aantal grote kansen om de wedstrijd echt op slot te gooien, maar de keeper van Unitas deed ook zijn werk goed aan de andere kant. Hiermee bleef de score 5-3.

Met deze overwinning stijgen de jongens van WSC JO17-1 naar een mooie 3de plaats met 6 punten uit 3 wedstrijden. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Theole op het programma. Gezien het goede en leuke spel van de afgelopen weken belooft dat nog wat!