Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

WSC heeft zijn eerste winstpartij behaald en ook meteen een zeer overtuigende. Madese Boys werd op eigen veld met maar liefst 6-1 terug naar huis gestuurd. WSC speelde al een aantal weken aardig maar kwam telkens net iets te kort tegen de ploegen die bovenin deze 2e klasse bivakeren.  Er was niets af te dingen aan deze overwinning die nog veel hoger had uit kunnen vallen.

WSC begon uitstekend aan de wedstrijd en liet meteen aan Madese Boys zien dat er vandaag niets viel te halen in Waalwijk. WSC was scherp en ondanks de fysieke krachten aan Madese kant de sterkste en felste in de duels. Al in de 5e minuut was het Yorick die aanvoerder Nicky met een schitterende steekbal één op één zette met de keeper van de tegenpartij.  nicky twijfelde geen moment, stuurde de keeper de andere kant op en schoof hem binnen. 1-0 en op dat moment al dik verdiend. WSC bleef de bovenliggende partij en Made had moeite om grip te krijgen op de diepgang bioj de jonge Waalwijkse ploeg. Zeker onze rechterkant met uitblinkers Job en Pepijn waren vandaag niet te houden. Toch duurde het tot de 35e minuut voordat WSC de voorsprong kon vergroten. Er waren al wat kleine kansjes geweest maar het was een schitterende aanval die uiteindelijk de 2-0 inleidde. Een voorzet vanaf links werd fantastisch door Nicky bij de tweede paal gekopt waar O19 talent Pepijn het laatste zetje gaf. Rust met een voorsprong van twee doelpunten was ook bij de vorige thuiswedstrijd een feit, dus de ploeg wist in elk geval wat er anders moest in de tweede helft.

Het spelbeeld veranderde niet in de tweede helft alleen werd WSC nu keer op keer gevaarlijk en rijgde het de kansen aaneen. Invaller Joris was bij zijn eerste balcontact al meteen gevaarlijk al kon de Mades keeper hierop nog goed redding brengen. In de 51e minuut was het alsnog raak. op een voorzet van Mounir was Niek beslissend en volleerde de 3-0 binnen. Dit gaf de nodige lucht en WSC bleef de achterhoede van Mades Boys teisteren. In de 68e minuut was het opnieuw een verdediger die kon scoren. Job was vanuit een afgslagen corner incidenteel aan de linkerkant uitgekomen en schoof uitstekend een voorzet van Joris achyer de keeper. 4-0. in de fase die hierop volgde kwamen er in een korte periode een viertal goede kansen voor Souf die na een slepende blessure vandaag weer aan de start kon verschijnen. helaas kon Souf hier nog trefzeker zijn al zou hij later wel dik verdiend de 5-1 maken. De 5-1 werd een minuut na de enige treffer van Madese Boys in de 82e minuut gemaakt. Dit was ook meteen één van de spaarzame uitbraken en kansen van Madese Boys. Het slotakkoord was voor één van de uitblinkers van vandaag. De jonge Pepijn die voor de vierde keer op rij in de basis van WSC 1 startte bekroonde een uitstekende wedstrijd met zijn tweede van de middag. 6-1

De eerste dikverdiende overwinning voor WSC 1 is een feit. Al weken verdiend de ploeg van trainers Norbert en Peter veel meer maar hopelijk is deze uitstekende overwinning het begin van de weg omhoog. Volgende week volgt er een uitwedstrijd bij vv Roosendaal. Deze ploeg staat 2 punten boven ons vlaggenschip en heeft deze ronde thuis met 2-3 verloren van TSC. Bij een overwinning zal WSC meteen Roosendaal inhalen op de ranglijst dus dat zal het streven moeten zijn.