3 - 0

GJS JO15-1

Onder 15, JO15-1, Hoofdklasse G

18 november 2017 11:00

Vandaag was GJS onze tegenstander, we wisten uit het verleden dat dit een team is met een aantal goede spelers. Daarom spraken we af om  vanuit het collectief eeen goed positie spel te spelen om zo  tot kansen komen. Tevens werd er afgesproken om goed te starten. Als je naar het score verloop kijkt lijkt dat dit gebeurde, maar helaas. We speelde een moeizame eerste helft en gingen met 1-0 rusten (door een schot, voorzet  van  Pepijn in de 3e minuut) In de 2e helft pakte we het beter op, hielden we het veld breed en kwam er meer ruimte, dit resulteerde in 0-2 afstand schot Bjorn en 0-3 vrijetrap van Pepijn.  Na de 3-0 werd er goed gecombineerd, en speelde we de wedstrijd goed uit.