Sportstraat 17
4708AP
ROOSENDAAL
tel. (0165) 540882

WSC 1 heeft helaas geen goed vervolg kunnen geven aan de winstpartij van vorige week. Uit tegen Roosendaal speelde de ploeg de slechtste competitiewedstrijd tot nu toe en ging er uiteindelijk kansloos met 3-0 af tegen Rkvv Roosendaal.

WSC begon heel slordig aan de wedstrijd en de kansen die Roosendaal kreeg kwamen ook voort uit de slordigheden aan Waalwijkse kant. Het tweede gedeelte van de eerste helft kreeg WSC iets meer grip op de wedstrijd zonder echt gevaarlijk te worden. Nicky van Ooijen was nog het dichtst bij de treffer maar hij kopte een vrije bal vanaf 5 meter recht op de keeper na een goede voorzet van Roel Mulders. 0-0 bij rust en wanneer er wat scherper gespeeld zou worden, was hier zeker iets te halen vandaag.

Na rust veranderde er echter niet heel veel. Binnen 2 minuten kreeg Roosendaal twee uitgelezen kansen, maar Denzel en de paal stonden in de weg.  in de 65e minuut was het dan toch raak voor de thuisploeg. Slordig balverlies in onze voorhoede leidde de tegentreffer in. Een dikverdiende voorsprong voor de thuisploeg. WSC bleek vandaag niet in staat om gevaarlijk te worden en waar onze keeper een aantal keer goed redde, hoefde zijn collega aan de overkant nauwelijks in actie te komen. In de 85e minuut leek de thuisploeg de wedstrijd definitief in het slot te gooien toen de 2-0 op het scorebord werd gezet. In de 93e wist Roosendaal zelfs nog 3-0 te maken wat zeker geen geflatteerde uitslag was.

Volgende week zal WSC het in Nieuwkuijk opnemen tegen de gelijknamige club in de 2e ronde van de KNVB beker.  Hopelijk zien we een aantal geblesseerde spelers langzaam terugkomen en kunnen die in de beker hun eerste minuten maken alvorens WSC 1 de competitie hervat thuis tegen FC Tilburg op 21 november.  Het vaandelteam zal deze wedstrijd moeten winnen om de weg naar boven te vinden.