Houd WSC JO13-1 de koppositie vast.....!

Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Om 10.30u vond de wedstrijd WSC JO13-1 tegen Sliedrecht JO13-1 plaats op sportpark Eikendonk. De tribunes waren gevuld, iedereen stond op zijn plaats. Zelfs een KNVB scout liep wat rond te dwalen. Enkel Selim werd gemist in de dug-out. Met wel een hele bijzondere rede.

Het spel is begonnen en WSC zoekt direct de aanval. De eerste 5 minuten spelen ze vooral op de helft van de tegenstander. In de 11e minuut kon Nox met een kus op de paal, door een assist van Jan, het eerste doelpunt scoren. 1-0 . Even later had Hamza een mooie pass. Het zal wel door zijn nieuwe, flitsend, rode pattas komen. Nox kreeg de bal in zijn voeten gespeeld. Helaas schoot hij de bal naast.

In de 14e minuut mist Sliedrecht. Ze hebben een open kans, maar schieten hoog over het doel. Dan een flitsende 1-2 van Musazghi en Hamza over de flank. Het zijn toch echt die rode patas. Helaas komt hier niks uit. De keeper van Sliedrecht neemt de bal uit. Maar onze jongens weten deze prima te onderscheppen en aan te spelen op Yassir. Deze schiet op goal, net naast. Jammer.

In de 18e minuut weet Sliedrecht door de verdediging heen te komen en de bal in het net te schieten. 1-1. Maar geen nood want nog geen 3 minuten later zijn onze golden boys weer goed op dreef en heeft Musazghi een mooie actie. Hij speelt Hamza aan. Weer die rode pattas. Deze legt hem keurig terug op Yassir. Yassir schiet de bal perfect over de keeper heen, in het net. 2-1! Vervolgens hebben Korhan en Musazghi wederom een mooie 1-2. Korhan kan doorlopen en vind ruimte om te schieten op doel. Naast. Onze jongens komen weer aanvallend terug en snijden met de behendige voeten van Musazghi door de verdediging van Sliedrecht heen. Hij schiet op de paal. Maar Hamza, met zijn rode pattas, staat precies op de goede plaats en weet de bal vanuit de rebound in het net te plaatsen. GOAAAAAL. 3-1 In de 28e minuut krijgt WSC een vrije trap. Nox neemt deze, bijna is helaas niet helemaal. Naast.

De tweede helft is begonnen. Het is onrustig aan de bal. Passes komen niet altijd goed aan. Er waren veel hoge ballen te zien. Gelukkig had dit geen nadelig effect op het doelsaldo. Want al snel had Musazghi de bal weer aan de voeten en speelde deze met een mooie pass naar Jan.  Jan rent met de bal richting goal en schiet. Doel! 4-1. Sliedrecht was in de aanval, maar het was duidelijk buitenspel. De scheidsrechter zijn fluitje werkte helaas niet altijd naar behoren en liet het spel doorgaan. Hierdoor wisten ze bijna de 4-2 te scoren. Door de goede verdedigende actie van Bartu-Kaan kon dit worden voorkomen. Sliedrecht krijgt een hoekschop toegewezen. Het is een drukte van jewelste voor het goal. Vanuit deze scrimmage weet de tegenstander toch op goal te schieten. Gelukkig hebben we Ot. Het lukt hem dit doelpunt te voorkomen.

Musazghi schittert weer met een mooie actie en passed naar Yassir. Deze schiet op goal. Nox raakt de bal met zijn hak. Waardoor de bal onverwacht van richting veranderd. De keeper van Sliedrecht weet de bal nog net uit het net te houden. Jesse geeft een mooie pass richting Nox. Nox gaat alleen op de keeper af, maar gaat te ver naar buiten. Dit resulteert in een achterbal. Sliedrecht in de aanval, maar niet gevreesd want daar staat onze rots in de branding: Robin! Deze weet alles op te lossen en zorgt voor balbezit aan WSC kant. Opnieuw is de tegenstander in de aanval. Robin en Fedde weten deze aanval tegen te houden en de bal weer de goede kant op te laten rollen. Sliedrecht maakt een overtreding op Fedde op het middenveld. En er zullen er nog wat volgen in de laatste minuten. Ook Nox en Seth werden slachtoffer van de overtreding. Gelukkig is er dan Kiki de Fysio. Rennend over het veld, gewapend met haar gouden toverspons, gedoopt in wonder water, zet ze onze jongens weer terug in het zadel. Op naar de laatste minuten. Dat wonderwater heeft zijn werk goed gedaan, want Seth geeft een mooie assist op Musazghi die de bal in de laatste seconde van de wedstrijd in het net van de tegenstander weet te plaatsen.

Zo hebben onze jongens, onder leiding van José en Erhan, weer een mooi resultaat weten te behalen. Ze sluiten af met een applaus. Even dachten we dat het was voor de altijd lachende vlagger Twan. Maar dit keer was het een welkomst applaus voor Nayla. De dochter van Selim. Welkom op de wereld kleine meid en goed gespeeld jongens!

Player of the Match: Fedde