3328LB
DORDRECHT
tel. 078-6181382

Vandaag een wedstrijd tegen een middenmoter……….
Om 08:00 Vertrokken we naar Dordrecht. Na een enigszins bijzondere route kwamen we aan bij de voetbalvereniging Wieldrecht. Om kans te maken op het kampioenschap, konden we ook vandaag ons niet permitteren om punten te laten liggen.
Ouders naar de kantine voor een bakkie koffie, onze sterspelers beginnend aan de warming-up
10:00 het was zover de aftrap ging beginnen……….
In de eerste 10 minuten leek het een beetje zo'n zelfde wedstrijd te worden als alle andere (althans dat dacht ik).
Voorzet van Yassir, op Hamza die net naast schoot. Kort daarna een diepe bal van Musazghi op Yassir, helaas kwam hier verder ook niks uit. Na een paar minuten kreeg Evander nog een kleine kans, maar ook die ging helaas mis. Nadat de keeper van Wieldrecht een verre uittrap nam, kwam deze bij de spits terecht, maar dit was net buitenspel. Door redelijk voetbalspel kwam de bal op de 16 bij Jesse, maar ook die schoot net naast. Mooie opening van Musazghi op Evander ook weer net naast. Yassir nog een goed kans, maar helaas ver over. Kort gezegd voetbalde we de eerste 10 minuten mn op hun helft, maar het is allemaal nog een beetje rommelig. Daarna nog een paar uitbraken van Wieldrecht (die steeds sterken werden) maar goed verdedigings werk van Fedde en Robin. Kort daarna nog een keer een uitbraak, maar hier zat Faas goed tussen. Zo krijgen we steeds minder grip op de wedstrijd, en krijgt Wieldrecht bij tijd en wijlen ook een aantal kleine kansjes. Maar onze keeper liet zich niet van de wijs brengen en bleef rustig. Jesse maakt een vekeerde beweging waardoor hij geblesseerd raakte. Gelukkig hadden we Seth, hij komt erin. Daarna nog een redelijk kans voor Nox, maar hij kan er helaas net niet bij. Dit hebben we zomaar nog niet gewonnen

Kort in de 2de helft kregen we een vrij trap net buiten de 16 Musazghi neemt hem. Deze komt bij Hamza terecht,maar kon er net niet bij.

Eigenlijk was 2de helft best nog rommelig, maar aan het harde werken lag het niet Bartu-Kaan stond weer goed te verdedigen, Seth een paar goede acties, Nox nog een paar kansjes. Eerlijk gezegd kreeg Wieldrecht op een gegeven moment de beste kansen. Lange ballen op hun spits die supersnel was. Gelukkig was hij niet zo doelgericht, ik denk dat dit ook een beetje ons geluk is geweest. 4 minuten voor einde krijgen we een vrije trap net buiten de 16. Fedde neemt hem, de tegenstander probeerde hem weg te koppen, in eigen doel. Yes dit doelpunt hadden we nodig.

Met man en macht verdedigen, de scheidsrechter fluit af 3 Punten. Laten we eerlijk zijn, als je kampioen wil worden moet je dit soort wedstrijden ook winnen. Complimentje voor Wieldrecht, fyshiek een heel goed team. Compliment voor WSC, jullie hebben je hoofd cool gehouden.

Player of the Match: Yassir & Bartu-Kaan