WSC JO15-2 moet in een strijdlustige wedstrijd toch buigen.

Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

De mannen van WSC JO15-2 stappen om 11:00 strijdlustig het veld op. Na een goede wedstrijdbespreking van Joep zijn de mannen goed geconcentreerd en gebrand om te winnen. Ze weten dat ze het moeilijk gaan krijgen, maar hebben er alle vertrouwen in. Helaas zit Tom in quarantaine, en staat Jelte in de goal. Boet kreeg deze week het vervelende nieuws te horen dat hij voorlopig niet meer mag voetballen, en Milan valt uit bij de warming – up.

Het is 11:05u en de wedstrijd gaat van start. De boys van WSC gaan er gelijk fel op. Met Fenno als aanvoerder. Al snel krijgt WSC een corner en kopt Cas B de bal naast. Willem II komt er snel uit en de nummer 16 schiet recht op Jelte. De mannen van Willem II zijn snel in de uitbraak maar WSC staat goed te verdedigen. Lars die goed druk zet op de verdediging. Hij krijgt ook meteen een goede kans maar schiet helaas over. Er word goed gecombineerd op het middenveld met Jeroen op nummer 10. Cas B gaat het een keer proberen maar schiet naast. Boet op de bank die een live verslag doet. Goed voor de team spirit. Willem II word wat gevaarlijk, maar Thimo die de ballen goed verdedigd. WSC komt er goed uit met Wessel die razend snel is, maar de keeper die goed snel uitkomt. De nummer 15 van Willem II is best wel snel en technisch maar Quint houd hem goed bij. In de 30ste minuut word Nick gewisseld voor Imano. Goed samen spel van Jeroen en Wessel. De laatste minuut van de 1ste helft komt er een hoekschop voor Willem II, Cas B kopt hem ongelukkig in het eigen doel.

Rust. 0-1

Met een goede positieve toespraak van trainer Joep gaat WSC weer het veld op. Sepp uit de JO15-1 versterkt de verdediging en Cas B gaat naar de rechtsback positie. Finn gaat er even uit. Heeft een prima wedstrijd gespeeld. Fenno met een goede kans, gaat helaas naast. Willem II komt er goed uit. Nummer 8 op de paal, Jelte kan de bal oppakken. Lars met een lange bal, Imano schiet maar de keeper zit er bij. Cas B met een loopactie tot de achterlijn maar komt net wat tekort. WSC met de combinaties op de helft van Willem II. Nick met een voorzet op Lars maar net een stapje tekort. Lars die na de rand even gaat zitten maar daarna weer snel op staat. De druk vanuit de aanval word hoger bij WSC. Imano gaat erin voor Jeroen. En Finn komt erin voor Cas B. Ze hebben zin om te scoren. Een paar goede combinaties op het middenveld nog van WSC. Jeroen komt erin voor Fenno, en Cas B komt erin voor Lars. Willem II is goed in de tegen slag en helaas de 0-2. Maar de mannen van WSC laten het daar niet bij zitten. Sepp schermt de lange bal goed af en Jelte kan hem oppakken. De mannen krijgen een penalty en Imano gaat achter de bal staan. Hij schiet hem heel kalm binnen. 1-2. De boys gaan er voor en worden fel. Cas de Wind met een paar goede onderscheppingen. Jeroen met een paar goede acties. Ze gaan naar voor en krijgen een corner, Jelte gaat mee. Maar helaas gaat hij er niet in. De laatste aanval van WSC word onderbroken door een gemene overtreding op Thimo. Gele kaart. Carlo moedigt de boys goed aan. Vrije trap van Sepp maar de aanval levert niks op. Jammer.

De mannen van de JO15-2 hebben er alles aan gedaan om een goed resultaat te behalen, er zat zeker wel iets goeds in. De mannen krijgen nog een lekkere traktatie van Joep.

Goed gespeeld boys en op naar volgende week!