Spoorbaan 45
5051ET
GOIRLE
tel. 013-5300319

Zaterdag 11 september stond de eerste competitie wedstrijd op het programma en wel tegen Desk. Op voorhand een leuke stadsderby.  WSC was deze zaterdag echter een maatje te groot voor onze vrienden van Desk. Met een uitslag van maar liefst 23-5 kon Desk huiswaarts.

Midweeks was de JO10-1 uitgedaagd door de voetbalschool van Léon Hutten, die onder de naam van SV Capelle spelen.  Al snel werd duidelijk dat Capelle niet kwam voor een pak slaag zoals Desk dat had gehad. De trainer van  Capelle had deze uitslag in de krant gezien en had zijn tactiek hier op aangepast. Ze konden lang weerstand bieden maar toen de machine van WSC op volle toeren was liepen onze jongens uit naar een mooie 7-1 overwinning.

Zaterdag de 18e alweer een wedstrijd dit keer uit naar VOAB.

Een grote club die maar liefst zeven O10 teams hebben waar WSC op 3 blijft steken. Dan weet je dat er flinke tegenstand te verwachten staat. VOAB begon scherp aan de wedstrijd en bracht WSC in de problemen en al snel stond het 1-0 voor de thuisclub. Niet veel later na twijfelend ingrijpen achterin 2-0 voor VOAB. WSC kreeg een zware ochtend en de jongens moesten scherp gezet worden om verdere achterstand te voorkomen.

Onze centrale middenvelder Jim bracht ons terug in de wedstrijd met enkele schitterende goals en goede passes. Het spel ging snel heen en weer en na het 2e kwart stond het 5-4 voor WSC. Het derde kwart was van een bijzonder hoog niveau van WSC. Met enkele mooie aanvallen en individuele acties liepen we uit naar 9-4. Dit gaf ons ruimte om met een iets andere opstelling in het laatste kwart te spelen. De uiteindelijke uitslag was 12-7 hier kunnen de jongens trots op zijn en dan vooral op de manier waarop. Terugkomen in de wedstrijd en als een team voor elkaar gewerkt. Samen aanvallen en verdedigen!

Volgende week zaterdag om 09:00 uur thuis de topper tegen RWB.