5161AW
SPRANG-CAPELLE
tel. 0416-312439

Q1

Licht overwicht van WSC, moeite kansen te creëren, het gevaar komt dan met name vanuit schoten van afstand. Schoten missen scherpte en goed keepende keepster Capelle staat haar mannetje! Bij een spaarzame counter van Capelle staat Kick op scherp en maakt de counter onschadelijk.

Q2

Gelijkopgaande tweede helft. Capelle probeert vanuit achterhoede op te bouwen. WSC laat ze inspelen en zet gelijk druk met doorschuivende verdedigers. Capelle is eerste die gevaarlijk doorkomt in het tweede kwart met een aantal schoten net naast de goal. WSC is gevaarlijk met een schot van Kenan rakelings naast.

Q3

Net begonnen en mooie combi tussen Jelle en Kif, gevolgd door prachtige individuele actie van Kif met een schot in korte hoek, prachtig gepakt door keepster Capelle. Haarscherpe counter van Capelle, niet goed uitgespeeld en sterft in schoonheid. Uit volgende aanval is daar dan eindelijk de openingstreffer van WSC. Jelle maakt mooie aanval beheerst af met een roller in de verre hoek, keepster dit keer kansloos. Capelle is het even kwijt.. in korte tijd regent het kansen voor WSC. Drie keer helaas net niet.. maar dan staat Jesse op en knalt de bal vanaf een meter of 15 prachtig over de keepster in de goal. 0-2. Kort voor einde Q3 vrije trap capelle... onderkant lat eruit. Kick is scherp en pakt de rebound voor de inlopende spitsen van capelle. WSC countert.. nonchalance in de aanval en organisatie is weg, balverlies en Capelle is weg. 1-2.

Q4

Rommelig 4e kwart. Samir redt voor WSC op de lijn na half optreden van verdediging en keeper. Mooie actie Jesse op links.. wordt gevloerd. Vrije trap genomen door Jesse zelf.. korte hoek.. paal! WSC blijft druk zetten.. Mats wint z'n duels achterin en WSC komt met een haarscherpe counter over 5 schijven… coach is het niet eens met de keuze van onze jongens… maar wordt volledig voor schut gezet door de galavoorstelling van zijn eigen boys.. Koelbloedig afgewerkt door Kif: 1-3. Capelle laat het er niet bij zitten en frommelt de bal in de goal.. 2-3.
Van een slotoffensief komt het niet meer. De goed leidende scheidsrechter blaast voor het einde van de wedstrijd. Trouwe aanhang gaat los en de spelers op het veld bouwen hun eigen feestje! 3 punten gaan mee naar Waalwijk.

Weetjes van de wedstrijd:
- het was donker met zonnebril op...
- Hoofdtrainer en assistent coach beide afwezig maar werden overgenomen door een zeer rustige beheerste Senad (met de complimenten van een emotionele trainer van de tegenstander)...
- Opa Jelle (erelid capelle) kon niet kiezen, maar redelijk tevreden over de uitslag...