Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Deze koude zaterdagochtend stond de 1e wedstrijd van het 2e blok op het programma, en wel tegen het voor WSC onbekende Papendrecht.

Papendrecht was al vroeg opgestaan en ze liepen al warm toen de jongens van  WSC  10-1 nog het terrein op kwamen met de slaap in hun ogen. Vandaag moesten we het doen zonder onze sterspeler Javino die was een weekendje weg. Geen wissels, dus de jongens moesten 50 minuten knallen en kleine pijntjes maar snel vergeten.

WSC begon wat twijfelend aan de wedstrijd en was simpelweg niet fel genoeg in de duels. Papendrecht, dat een aantal zeer vaardige spelers in hun team heeft, maakte hier gretig gebruik van en scoorde al snel de 0-1. WSC kreeg kansen maar was te slordig in de afwerking en zo stond het na het eerste kwart nog steeds 0-1 voor Papendrecht.

Het 2e kwart begon WSC een stuk feller en stond het vizier op scherp.  Aangemoedigd door de het hele team van de 13-1 (waarvoor dank, boys)  liep WSC in no time uit naar 3-1. Papendrecht had geen antwoord op het mooie combinatie spel van WSC en 3-1 was de tussenstand na het 2e kwart. Af en toe kwam Papendrecht er gevaarlijk uit maar de prima keepende Jari zorgde dan weer met fraaie reddingen dat ze niet in de wedstrijd kwamen.

De ranja die in de rust werd geschonken viel bij WSC erg goed. Het 3e kwart was een ware belegering op de goal van de goed keepende Papendrechtse doelman. Foose en Amar schoten met scherp en voor Papendrecht het goed en wel in de gaten had stonden ze met 9-2 achter.

Het 4e kwart mocht het verdedigingsduo Sil en Samiir op de plaatsen van Jim en Foose spelen. En wat zo mooi is aan onze J010-1 is dat de jongens vrijwel overal kunnen spelen. Jim en Foose stonden hun mannetje achterin en Sil kreeg het even op zijn heupen en scoorde een paar heerlijke goals waarna Samiir ook nog een duit in het zakje deed. Uiteindelijk een dik verdiende winst van 12-4 op een leuke tegenstander.

Volgende week gaan we proberen een gevolg te geven aan deze mooie reeks uit bij SC Oosterhout : aftrap 08:30 uur.