5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Zaterdag 27-11 kwam FC Engelen op bezoek op de Akkerlaan.
Na een wat rommelige start van de wedstrijd, waarin FC Engelen liet zien goed van zich af te kunnen bijten, kwam WSC via een mooie aanval op 1-0.
Kort daarop maakte Sil een mooie solo en hield hij het overzicht dit zorgde voor de 2-0. FC engelen kreeg veel kansen en Jari moest zich meerdere keren helemaal uitstrekken om een tegentreffer te voorkomen.

Wat het was zullen de coaches deze week eens proberen te achterhalen, maar het liep niet zoals we gewend zijn. Veel balverlies, telkens te laat bij de tegenstander,  slordige aannames en geen beweging zonder bal. FC Engelen voelde goed aan dat er vandaag in Waalwijk punten te halen waren en stroopte de mouwen op. Al vrij snel hadden ze hun aansluitingstreffer en zelfs de gelijkmaker tegen de touwen zitten. De jongens vd 10-1 waren verrast door deze tegenstand en gingen meer en meer tegen zichzelf lopen voetballen. Kansen werden gemist en en de frustraties liepen op.

Toch kwam WSC wel verdient  op voorsprong. 3-2 was de tussenstand voordat het laatste kwart begon. Binnen een paar minuten was het FC Engelen dat door goed doorzetten de 3-3 scoorde. Een spannende slotfase brak aan. Een goed duel van Foose zorgde dat de bal bij Javino kwam die op het juiste moment de bal binnen wist te glijden. WSC stond weer voor 4-3 met nog zo’n 8 minuten te spelen. Wederom een slordigheidje in de verdediging van WSC zorgde dat  FC Engelen op 4-4 kwam. Helaas lukte het de mannen niet om alsnog de winnende te maken, al waren de kansen er wel.

Al met al een terecht gelijkspel. WSC verdiende niet meer en FC engelen had het ons goed lastig gemaakt en verdiende minimaal dat punt.

Volgende week uit naar BLC nieuwe ronde nieuwe kansen!!