WSC J010-1 neemt ook de 3 punten mee uit Den Bosch

Meerendonkweg 1
5216TZ
'S-HERTOGENBOSCH
tel. 073-6145245

Zaterdag 4 december moesten de kanjers van de JO10-1 het opnemen in en tegen BLC uit Den Bosch.

Bij aankomst bleek er een tenue te weinig in de tas te zitten maar, creatief zoals de jongens van de  010-1 zijn, werd dit onder elkaar  opgelost. Een ouderwets veldje diende vandaag als decor voor wat toch wel een spannend potje beloofde te worden. BLC  had namelijk de laatste weken een aantal goede uitslagen geboekt.

De scheids floot af en al direct werd duidelijk dat we wederom met een pittige tegenstander te maken hadden. Veel druk van BLC kant wat ervoor zorgde dat WSC een foutje maakte. 1-0 achter..  Koppen omhoog en weer opnieuw ten aanval!!

De wedstrijd ging op en neer en goals vielen over en weer.  U merkt dat de schrijver niet exact het score verloop meer weet, maar na het eerste kwart stond het 2-2.

Het tweede kwart had WSC een goede start en kwam het al snel op voorsprong, maar wederom vond BLC het weer nodig om de gelijkmaker te maken. WSC schakelde daarom een tandje bij en was die fase feller en brutaler in de duels, dit zorgde dat we het 2e kwart gingen rusten met een keurige 3-5 voorsprong.

Het derde kwart gaat de geschiedenis boeken in als het kwart van de gemiste kansen.  Wie er ook schoot, welke actie of schot we ook probeerde hij wilde er niet in.  En dan komt dat oude voetbalgezegde weer om de hoek kijken.. als je zelf de kansen niet benut ....blablabla. En zo gebeurde  het dat BLC volkomen onterecht op 4-5 kwam. Maar gelukkig gaven de jongens niet op en werd alsnog de voorsprong weer op 2 goals gezet: 4-6 (waar het ook zomaar 4-10 had kunnen zijn) na het derde kwart.

Het laatste kwart moest er nog scherp gespeeld worden want BLC was nog niet verslagen. Een mooie solo zorgde voor de 4-7 wat ons een beetje lucht gaf. Echter voor korte duur, want na enkele minuten zat de 5-7 al weer tegen de touwen van WSC. WSC wist dit keurig vast te houden. En gezien vorige week was er nu wel de spirit die nodig is om zulke wedstrijden te winnen.

Goed gewerkt jongens en elkaar als team goed geholpen. Het benutten van de kansen moet echt beter want anders blijft de tegenstander erin geloven en maken we het onszelf onnodig moeilijk.

Woensdagmiddag gaan we het eens een keer op een half veld proberen en wel tegen RKDVC.

Zaterdag de 11e wacht een leuke  uitwedstrijd tegen TVC uit Breda een team wat volgens de zichtbare statistieken nog niet heeft verloren.