Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Na de midweekse verliespartij tegen TVC kregen we zaterdag de 18e december Drechtstreek op bezoek. Op papier een tegenstander van formaat met slechts 1 verliespartij in deze competitie.

Bij het omkleden zagen de coaches al dat de jongens er zin in hadden. Snel omgekleed en rennend naar het veld begonnen ze aan de warming up. Waar onze JO10 spelers niet de kleinsten zijn moesten ze toch even slikken toen Drechtstreek het veld op kwam. Een aantal sterke jongens bij de tegenstander zorgde dat de scherpte bij de warming up even werd verstoord..

WSC begon wederom erg sterk aan de wedstrijd en bracht de tegenstander in de problemen. Javino en Foose waren een plaag voor de verdediging en al snel waren de eerste goals gescoord. Misschien wel het beste kwart van dit seizoen zorgde voor een 5-0 voorsprong! Drechtstreek was compleet overrompeld.

Het tweede kwart had Drechtstreek de opstelling wat gewijzigd waardoor ze wat beter in de wedstrijd kwamen, echter, WSC bleef gecontroleerd spelen en Jari zorgde met een aantal goede reddingen dat Drechtstreek niet terug in de wedstrijd kon komen. 6-1 na het 2e kwart.

Het 3e kwart vergat WSC de score verder op te voeren en kwam Drechtstreek nog terug in de wedstrijd door maar liefst 3 goals achter elkaar te scoren kwamen ze op 6-4. Zou het dan toch een wedstrijd worden...? Waar het woensdag tegen TVC niet lukte om afstand te nemen, was het nu wel op het juiste moment raak. 7-4 nog net in het 3e kwart.

Het laatste kwart pakte WSC de draad weer op en schoten de boys met scherp. 3 rake pegels zorgde voor een 10-4 eindstand. Prima wedstrijd tegen een leuke sterke tegenstander.

Wellicht was dit onze laatste competitie wedstrijd op een kwart veld want we hebben bij de KNVB aangevraagd om verder te gaan als de JO11-3. De jongens zijn klaar voor een volgende stap in hun “voetbalcarrière“.