WSC JO15-2 komt met een gehavend team goed uit de winterstop.

Sportlaan 20
5062JK
OISTERWIJK
tel. 0654666682

Ivm corona mochten we vandaag aantreden met 3 spelers van JO15-01 op het nieuwe complex van Trinitas.
De eerste kans is voor Trintas maar de bal gaat naast het doel daarna komt wsc met een goede actie van Tim, na een pass van Milan maar de keeper komt goed uit. Na een 15 min weer een kansje voor Trinitas maar speler schiet gehaast naast. Daarna kregen Tim en Nick  het op hun heupen met mooie acties en kwamen de kansen voor WSC en de verdiende 0-1 voor WSC door Jelte op aangeven van Fenno. De tegenstander was nog de doelpunt aan het verwerken toen Sufian de 0-2 maakte. WSC had het achterin met Jaquim, Tim, Wessel, Quint en Tom redelijk op orde en het middenveld met Milan, Fenno Cas wisten het spel goed te verdelen, waarna ook de 0-3 viel door Sufian. Daarna komt WSC goed weg door een bal die onderkant lat weer het veld in komt, en bij de volgende aanval van Trinitas is het wel raak 1-3 we gaan de rust in. Na een paar wissels gaan we weer aan de 2e helft beginnen na een paar minuten spelen is het weer Sufian die er 1-4 van even later weer een doelpunt 1-5 de maker is Imano die lekker invalt, en ook de volgende kans op de lat mikt, even later is het Jeroen die de lat raakt, de kansen blijven komen en de 2-6 valt dan ook door Milan WSC speelt de wedstrijd degelijk uit met de overwinning op zak.