Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Door blessures en Corona afmeldingen begonnen we vandaag met 3 spelers van JO19-1 in de basis en wat hebben die het fantastisch gedaan. Wij begonnen heel goed aan de wedstrijd en zaten er goed boven op en  wonnen alle duels. Eerste dertig minuten waren voor ons en wij creëerden verschillende mogelijkheden en gaven geen kans weg.  Bram, die na landurig blessureleed zijn rentree maakte, heerste op het middenveld en met een geweldige actie inde  zestien meter onderuit gehaald werd waardoor wij een penalty kregen. Bram ging zelf achter de bal staan en schoot 1-0 binnen.

Daarna ging het gelijk op en neer en uit niets wist TEC 1-1 te maken een kleine domper voor ons. In de rust wat aanpassingen en twee wissels Mats en Sam kwamen er in voor Kyle en Mergim. Na een  wat mindere periode namen we langzaam de regie weer over en creëerden we weer kansen. Het was Stan die met een geweldige steek bal Mats voor de keeper zette en Mats werkte bal knap binnen waardoor we op 2-1 voor kwamen.

Rest van de wedstrijd was het hard knokken en met paar geweldige reddingen van onze keeper Luuk wisten we overwinning over de streep te trekken. Jop Kas Delano Stan Finn en Suheeyb bedankt voor jullie hulp jullie hebben het fantastisch gedaan.

WSC O23 heeft bewezen dat je met juiste instelling en spelvreugde heel ver kan komen. Jongens wat zijn wij TROTS op jullie en jullie hebben geweldige toekomst bij WSC.