Sportlaan 20
5062JK
OISTERWIJK
tel. 0654666682

De mannen van Senad Hadzic zijn bezig met een goed herstel van de matige competitiestart. Vorige week werden reeds de eerste punten gepakt tegen Oirschot Vooruit en zaterdag wisten de mannen ook Trinitas uit Oisterwijk te verschalken met 2-4

Het begin was nog even schrikken. In de 2e minuut verkeek keeper Tim Verhoofstad zich op een vrije trap in de linkerhoek van het veld die à la Lasse Schöne rechtstreeks op doel werd geschoten. 1-0. Zo wie zo waren de eerste minuten voor Trinitas met aardig combinatievoetbal en aantal behendige spelers op het middenveld. Echter bekomen van de schrik kwam WSC steeds beter in het spel en kreeg meer en meer de overhand. Op het middenveld werd het combinatievoetbal van Trinitas regelmatig onderbroken door Suheeyb van Daalen en in de 9e minuut wist Dylano Blok zich met een fraaie actie in de 16 vrij te spelen en vakkundig af te ronden. 1-1. WSC bleef aanzetten met regelmatig opkomende verdedigers en veel positiewisselingen en wist verschillende mogelijkheden te creëren die helaas strandden bij de eindpass. Tot de 27e minuut toen Stan van Tiggelen met een steekpass Owen Keller wist te bereiken die van links de bal voorgooide en Finn Wachtels van den Berg eenvoudig in kon koppen. Uit het boekje. En ook de 1-3 in 39e minuut was fraai met een weergaloze actie van Mees Pruijmboom. In de dekking aangespeeld met de rug naar de goal maakte hij een schijnbeweging naar voren om zich vervolgens razendsnel om te draaien en de verdediger het bos in te sturen en de bal fraai over de keeper stiftte. Bijna Bergkampiaans.

No worries leek het voor de tweede helft. Maar wellicht was de thee niet goed gevallen of dachten de mannen dat ze er al waren. Feit is WSC slap aan de tweede helft begon. Slordig balverlies en onachtzaamheid in de verdediging hadden tot gevolg dat 2 man vrij konden opstomen naar keeper Tim Verhoofstad hetgeen ze adequaat uitspeelden. 2-3. Gelukkig wist Senad de mannen met zijn aanwijzingen toch weer enigszins scherp te krijgen en werd de wedstrijd zakelijk uitgespeeld met zowaar nog op een artistiek hoogstandje van Stan van Tiggelen die uit een hoekschop de afvallende bal met een halve omhaal buitenkant voet over de keeper wist te tillen. 2-4 in de 57e minuut. De wedstrijd was gespeeld en Trinitas kon niet echt gevaarlijk meer worden en WSC wist ook niet echt grote kansen meer te creëren.

Resultaat is wel dat de JO19-1 inmiddels is opgeklommen naar de 3e plaats. Of er nog meer in het vat zit zal de komende weken moeten blijken. De eerstvolgende tegenstander is Theole uit Tiel die op bezoek komen op de Akkerlaan.