2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 15

Jeugdland 1
4851AT
ULVENHOUT
tel. 076-5612654

Het zonnetje schijnt en WSC speelt uit tegen UVV’40 in Ulvenhout. Ze hebben deze week 3x getraind op corners, ingooien en standaardsituaties maar ze waren kansloos. De tegenstander was fysiek veel sterker en scoorde al in de 4de minuut het eerste doelpunt. Het bleef de eerste helft bij 4-0. Het leek net of het veld afliep en of de bal maar naar één kant bleef rollen. We hebben de eerste helft 2 kansen gehad waaronder een corner maar verder heeft WSC geen kansen gehad. Verder tot een driehoekje naar elkaar spelen kwam WSC niet want daarna waren ze elke keer de bal kwijt aan de tegenstander. Tot een aanval kwam het deze wedstrijd zeer zeker niet.

De tweede helft was niet veel beter. Ik heb veel doelpunten voorbij zien komen voor de tegenstander maar helaas niet voor ons. Het was drama. Niemand was fel in de duels, er werd niet gecoached naar elkaar en er werd niet goed gepassed. Ik kan er helaas niet meer van maken en ik hoop dat dit een leermoment is voor de jongens en dat ze de moed erin blijven houden.