5161AW
SPRANG-CAPELLE
tel. 0416-312439

Goedenavond,

Afgelopen zaterdag mocht de JO11-2 uit naar SV Capelle JO11-3. Cas en Sepp waren eerst bereid om de JO11-3 uit de brand te helpen aangezien die spelers te kort kwamen om bij hun in te vallen. Die moesten om 8.30 uur naar NOAD’32 voetballen. Cas en Sepp hebben hier de 1e helft gevoetbald met een 1 goal van Cas en 2 van Sepp gingen zij na 30 minuten en een voorsprong van 1-3 richting Sprang-Capelle om bij hun eigen team aan te sluiten.

Bij hun eigen team waren Amine en Morris niet aanwezig wat betekende dat ze zelf ook maar 1 wissel hadden. SV Capelle begon net wat feller aan de wedstrijd dan WSC wat ook resulteerde in een 1-0 voorsprong. WSC had in de gaten dat ze zelf wat feller op de bal moesten zitten wat ze ook lukte en al vrij snel werd het weer gelijk door een goal van Sepp en niet veel later 1-2 door een schitterend afstandsschot van Berke. Na de Time-out waren de teams aan elkaar gelijk echter bij een aanval over de rechterkant werd er niet goed ingegrepen door de verdediging waardoor er een kans was voor SV Capelle en deze werd nog gekeerd door de keeper Thijmen echter de rebound betekende de 2-2.

Val voor rust kwam WSC toch weer op voorsprong door een goal van Cas de keeper van SV Capelle verwachtte een voorzet echter Cas schoot hem mooi in de korte hoek. Ruststand 2-3.

De gehele 2e helt ging het spel op en neer, maar echt kansen kwamen er niet meer alleen Cas had nog een goede kans op aangeven van Sepp alleen deze schoot hij helaas naast.

Aan het einde van de 2 helft kreeg WSC een vrije trap tegen op 9 meter afstand welke goed gestopt werd door de keeper. En het leek erop dat de 3 punten mee naar Waalwijk zouden gaan helaas viel toch nog de 3-3.

In de laatste minuten van de wedstrijd stond Cas geheel vrij op de helft van de tegenstander wat goed gezien werd door zijn teamgenoten. Alleen de keeper probeerde Cas te stoppen wat wel of niet op een reglementaire wijze was echter de scheidsrechter gaf een keepersbal en Cas moest met pijn het veld uit. De jongens waren het niet eens met de beslissing van de scheidsrechter, maar dat is ook een goede leerschool dat je toch niks kan doen aan de beslissing van een scheidsrechter.

Vlak hierna werd er afgefloten en was de eindstand 3-3.

Op naar volgende week dan hebben we weer een thuiswedstrijd tegen SSC JO11-1.