4251PN
WERKENDAM
tel. 0183-501770

WSC JO19-1 promoveert naar 3e divisie!
Het is onze JO19-1 gelukt om te promoveren naar de 3e divisie, als beste nummer 2. Ongeveer een jaar geleden kreeg ik het vertrouwen van het bestuur om JO19-1 te mogen trainen. Voor mijn als trainer kwam een wens uit. Op dat moment stond JO19-1 er niet best voor en degradatie uit de 4e divisie dreigde,  maar op een wonderbaarlijke manier kregen wij het voor elkaar om in te blijven. Dit seizoen was de doelstelling om bij de bovenste plekken te spelen en dit is ons aardig gelukt
Vanaf eerste paar wedstrijden was het al duidelijk dat wij en Kozakken Boys uit gingen maken wie de kampioen zou worden en laatste wedstrijd was uit tegen Kozakken Boys.  Omdat Kozakken Boys maar bleef winnen, 30 punten uit 10, wedstrijden en wij helaas punten hadden laten liggen was het kampioenschap al beslist.
Maar aan ons de taak om in laatste wedstrijd punten te pakken tegen de kampioen om zo nog kans te maken om te promoveren. Na een geweldig begin kwamen we al in minuut 8 op voorsprong na een ftraaie voorzet van Mees was het Jaap die snoeihard binnenkopte 1-0. Daarna waren we helemaal de kluts kwijt en kregen we binnen 10 minuten 3 doelpunten om onze oren, 3-1, dat was dan ook de ruststand.
In de rust was er een kleine woede basting nodig om onze jongens te laten geloven dat het nog kon. En dat het kon lieten ze wel zien want na de rust leek wel of wij kampioen waren want de tegenstander kwam niet meer aan de pas en wij gingen er volle bak ervoor   In minuut 60 was het Roel die met een afstandsschot 3-2 maakte en tien minuten later was het Mees die geweldig binnenkopte na een mooie voorzet van de goed ingevallen Ibo en de eindstand werd op 3-3 bepaald. Na de wedstrijd was het rekenen geblazen en wachten op andere uitslagen. Omdat wij en FC Oudewater precies dezelfde aantal punten hebben was het op KNVB wachten om te bepalen wie uiteindelijk promoveerde. Vandaag kwam de verlossende  antwoord omdat wij een beter doelsaldo hebben zijn wij gepromoveerd naar de 3e divisie.
Omdat wij best veel talenten hebben die volgende jaar over moeten naar de selectie is het zo belangrijk dat onze talenten op hogere niveau gaan spelen omdat ze dan betere weerstand gaan krijgen. En dan is 3e divisie een prima niveau voor hun ontwikkeling.
Ik wil graag twee man bedanken die mij constant ondersteunen in alles en altijd voor dejongens klaar staan. Minir Belja onze grensrechter die altijd er is en met zijn mooie motto "wie het eerlijkst vlagt die wordt uiteindelijk beloond". Koen van Bladel onze steun en toeverlaat die zo mooi in de groep past en iedereen individuele helpt en probeert beter te maken en ook altijd met nieuwe oefenstof komt zo dat er voldoende afwisseling is. Heren bedankt jullie zijn TOPPERS
Aan ouders die er altijd zijn weer of geen weer bedankt voor jullie steun en vertrouwen!