WAALWIJK
tel. 0416-563677

WSC JO19-1 begint competitie met een gelijkspel
Na weken voorbereiding was het zo ver onze hoogste jeugdelftal trapte af met een thuiswedstrijd tegen Baronie
In begin van de wedstrijd was Baronie de bovenliggende partij en kwamen goed uit de startblokken na 10 minuten nam wsc de overhand en begon wat kansen te creëren vooral langs zijkanten was het Mees die regelmatig doorheen kwam maar zonder resultaat. Eerlijk is eerlijk baronie kreeg ook wat grote kansen maar onze keeper hield ons goed op been met paar prima reddingen.
Uiteindelijk was het Jop die het met een afstandsschot probeerde en met hulp van de keeper ging de bal uiteindelijk erin 1-0. Wat je vaak dan zit als je op een voorsprong komt dat het daarna wat minder wordt en dat was bij ons ook het geval, maar uiteindelijk wisten we de rust te halen met 1-0 voorsprong.
Tijdens rust nog wat dingen aangehaald maar we waren het met ze alleen eens dat het een moeilijke tweede helft ging worden als wij de eerste kwartier doorheen zouden komen dan hadden we grote kans op winst, maar helaas was het al na 2 minuten raak door een misverstand in onze achterhoeden.
Baronie na de wedstrijd over en werd steeds sterker met uiteindelijk een voorsprong via een vrije trap 1-2.
Na wat wissels probeerde we weer in wedstrijd terug te komen maar dit ging heel moeizaam. Uit niks was het weer Jop die een sterke wedstrijd speelde die het weer met een afstandsschot probeerde en via grabbelende keeper ging de bal er weer in 2-2.  Op dat moment erg blij met een gelijkspel maar noodlot sloeg toe het was Owen die zijn tweede gele kaart kreeg en Baronie weer een vrije trap in 88 min binnenschoot waardoor het nog met paar minuten te spelen was 2-3 werd en wedstrijd gelopen leek. Maar onze jongens gingen er nog ervoor en zette de schouders eronder, het was Jop die de bal lang op Fin speelde die vervolgens zijn duel won en bal door kopte naar Mees die het bekwam afgemaakt en eindstand op 3-3 bracht. Grote vreugde uiteindelijk en knappe prestatie om met 10 nog in korte tijd terug te komen. Complimenten aan de jongens voor de vechtlust en inzet tot laatste moment.  Publiek was uiteindelijk de grootste winnaar met prachtige wedstrijd van beiden kanten.