Heikantsestraat 37 B
4841EG
PRINSENBEEK
tel. 076-5413271

WSC JO19-1 heeft eerste drie punten te pakken en dit deden ze op een overtuigende manier. Vanaf eerste moment werd tegenstander vastgezet en werd kans op kans gecreëerd. Het was Jaap die score al in minuut 3 al kon openen maar door een goede redding van de keeper bleef het 0-0.
Door goed druk zetten van Mees en het veroveren van de bal kon Mees door een mooie steekpass Jaap vrij voor de goal zetten en Jaap bleef nu koelbloedig en maakte het beheerst af 0-1. Jaap stond na een lange tijd weer in de basis en bekroonde dit met een goede spel en een mooie doelpunt.
Drie minuten later was het Tijmen met een prachtige diepe bal op Mees die de bal goed meenam en score op 0-2 bracht.
Enige twee mindere momenten in de eerste helft waren uitvallen van Jop (knie) en Wouter (schouder)
Tweede helft was stuk minder van onze kant en wij waren minder dominant maar ondanks dat hebben wij weinig weggegeven en zelf paar aardige kansen gekregen. Uiteindelijk was het Fin die een goede actie in het zestienmeter gebied had en onderuit gehaald werd waarop goed leidende scheidsrechter naar strafschop stip wees.
Het was Fin zelf die penalty goed binnenschoot en eindstand op 0-3 bracht.
Sven maakte na een lange tijd weer zijn opwachting in een competitie wedstrijd en deed dit foutloos.

Later in de avond kregen we slecht nieuws van Wouter dat hij een spier bij zijn schouder heeft afgescheurd en voor een tijdje uitgeschakeld is. Wij wensen Wouter spoedig herstel en hopen hem weer snel langs de kant te zien.