WSC 1 verliest strijd om plek 3 van Uno Animo!

Klokkenlaan 27
5175NV
LOON OP ZAND
tel. 0416-365544

WSC 1 heeft vandaag met 1-0 verloren van Uno Animo in een directe strijd om plek 3 in de tweede klasse D. In een matige wedstrijd waarbij een gelijkspel een terechte uitslag zou zijn geweest, was het de thuisploeg die één van de spaarzame kansen wist te benutten.
Al snel werd duidelijk dat de ploeg die als eerste zou scoren vandaag ook als winnaar van het veld ging stappen. In de eerste helft waren er twee goede kansen te noteren. Pjotr ten Berge faalde vanaf dichtbij oog in oog met oud WSC-er Tom van Brakel en Uno kopte een vrije trap op de lat. Beide ploegen grossierden in balverlies en hadden beide moeite met het bespelen van het lastige veld. 0-0 bij rust en weinig hoogtepunten.
Alhoewel WSC na rust wel het meeste balbezit had en het spel zich voornamelijk op de helft van Uno Animo afspeelde, waren de waalwijkers niet in staat heel erg gevaarlijk te worden. Job van Es die een goede tweede helft speelde was nog het dichtste bij een treffer. Na een schitterende solo was het echter van Brakel die redding kon brengen. In de 67e minuut wist Uno de eerste de beste kans in de tweede helft wel te benutten. WSC verdedigde slap en de bal kon worden teruggelegd op de spits van Uno. Die draaide zich vlak voor Luuk v rij en schoof de bal binnen.  Het slotoffensief van WSC leverde geen echte kansen meer op omdat de ploeg vandaag gewoonweg te slordig was.
Volgende week komt CHC op bezoek in Waalwijk in een duel om de 4e plek. De bezoekers verloren vandaag met maar liefst 1-6 van Real Lunet waar WSC vorige week nog met 1-8 van wist te winnen. De ervaren ploeg uit den Bosch zal dus op zoek zijn naar eerherstel.

Een speciaal bedankje voor Alphenberg Leather omdat WSC 1 de wedstrijdbespreking daar vandaag heeft mogen doen waarbij ook nog een uitgebreide lunch was geregeld. Bedankt voor de gastvrijheid en goede organisatie.