Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

WSC 1 heeft thuis niet weten te winnen van CHC uit Den Bosch. Wel werd er een 2-0 achterstand weggewerkt en eindigde de strijd om de 4e plaats onbeslist in 2-2.
De wedstrijd begon dramatisch voor WSC. Een schot van Pepijn Vrinten ging net aan de verkeerde kant van de paal en waar je het doelpunt verwachtte voor WSC was het CHC die binnen 18 minuten twee fouten aan Waalwijkse kant afstrafte. 0-2 en WSC kon in de achtervolging. gelukkig was het Pjotr ten Berge die na 25 minuten de aansluiting scoorde. Een mooie aanval en perfecte assist van Pepijn werd vakkundig binnengewerkt. 7 minuten later was het opnieuw Pjotr die scoorde. Yorick Hulsman ging alleen op de Bosche doelman af maar was niet zelfzuchtig en legde af op Pjotr die na een kap de bal in het lege doel kon schieten. Joris Schoondermark had de kans om WSC op voorsprong te schieten voor rust. Hij had te veel tijd waardoor de twijfel toesloeg en de keeper van CHC uiteindelijk makkelijk kon redden met zijn voet.
Na rust was er wellicht een overwicht voor WSC, maar de beste kans in de tweede helft was voor de bezoekers. WSC kwam een paar keer heel gevaarlijk door in het strafschopgebied van CHC maar telkens was het het laatste passje net niet goed genoeg en of kon de keeper makkelijk redden. Een goede redding van Luuk van Beerendonk was echter nodig om het schot van de uitstekende CHC spits te stoppen en daarmee de gelijke stand op het scorebord te houden.
Door dit gelijke spel behoudt WSC de vierde plek en de voorsprong van 2 punten op de tegenstander van vandaag. Omdat Uno Animo vandaag bij Gilze verloor loopt het zelf een puntje in op de derde plek. Volgende week gaat WSC op bezoek bij Trinitas in Oisterwijk. Deze promovendus wist zijn laatste twee wedstrijden te winnen zonder tegendoelpunten, dus WSC zal aan de bak moeten.