WSC JO15-2 speelt een strijdlustige derby

Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Zaterdag ochtend om 11:00 uur begon de derby Wsc tegen Desk. Het was mooi voetbal weer, met Patrick Rijken als vlagger.
De jongens gingen er vol goede moed in.
De eerste 10 minuten stonden de jongens helaas niet zo sterk. In de 13e minuut neemt Wessel een vrije trap het was een goeie maar net niet raak.
In de 15e minuut komt Desk vanuit een corner op voorsprong 0-1.
Fabian en Giel werden gewisseld voor Daan en Wes.
Desk zag een kans, door een prachtige redding van Roel bleef het 0-1 in de eerste helft.
Naar een goede peptalk van Joep kwam Wsc vol strijdkracht terug het veld op.
2e helft werd er flink gestreden door beide teams, met Finn als aanvoerder.
Helaas zag Desk weer een kans om te scoren 0-2.
In de 45e minuut was er een harde overtreding naar Roel waarbij de gemoederen hoog opliepen. Tegenpartij stond toen met 9 man.
Wessel scoorde met een prachtige actie 1-2.
Wsc krijgt een penalty, Dave scoorde 2-2.
In de 55e minuut kreeg wsc weer een tegendoelpunt 2-3.
Helaas is het in de laatste minuut nog een keer mis gegaan met als eindstand 2-4. Wsc heeft hard gestreden maar het heeft niet zo mogen zijn.