Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Vandaag  zaterdag 19 november 2022 staat de wedstrijd tegen SC ‘t Zand op het programma. Het weer was voor de eerste keer dit jaar snijdend koud. Ondanks dat zijn er diverse supporters (ouders) om het team aan te moedigen.
WSC komt goed uit de startblokken door een vroege score van Daan. Daarna heeft WSC het moeilijk gedurende de eerste helft. Er wordt veel druk gezet op de verdediging en het lukt WSC moeilijk om hun voorhoede te bereiken. Doordat het WSC niet lukt om onder de druk uit te voetballen wordt er 2 keer gescoord door SC ‘t Zand. Wat de ruststand op 1-2 brengt.
Tweede helft worden er enkele wijzigingen doorgevoerd wat het spel van WSC goed doet. Er zijn meerdere combinaties zichtbaar en het lukt om de voorhoede te bereiken. De goede start leidt tot kansen en Wessel scoort de 2-2. Nu is het tijd om dit vast te houden en door te drukken. SC ‘t Zand zet ook een tandje bij wat leidt tot een strijd op het middenveld. Helaas verliest WSC deze strijd waardoor SC’t Zand de 3-2 scoort. Hierna lukt het WSC niet meer om de gelijkmaker te maken. Er is nog wel een doorbraak van Wessel echter hij wordt meedogenloos aan zijn arm getrokken waardoor hij niet aan schieten komt. Uiteindelijk verliezen we de wedstrijd met 2-5.
Volgende wedstrijd inzet vasthouden en wat meer aandacht voor de combinaties en zorgen dat de linies elkaar bereiken dan zal het resultaat vanzelf komen.
Na de wedstrijd wordt op gepaste wijze met het team afscheid genomen van de secretaris van WSC Wilburt van den Oetelaar.