7 - 4

WSC 1 (zon)

25 oktober 2022 20:00

Onbekend

WSC 1 heeft doordeweeks geoefend tegen Oirschot Vooruit. De tegenstander speelt eveneens in de tweede klasse maar meer in de richting van Eindhoven. Trainer bij de Groen-Witten is oud WSC trainer Roland Schuermans. Deze wedstrijd stond vooral in het teken van speeltijd voor jongens die minder minuten hebben gemaakt in de afgelopen weken en daarnaast ook om wat zaken te proberen richting de komende wedstrijd tegen Uno Animo wanneer WSC de competitie hervat na vrij te zijn geweest in het beker/inhaalweekend.
WSC startte slecht aan de wedstrijd en loopt de gehele eerste helft achter de feiten aan. Persoonlijke fouten stapelen zich op met als resultaat een 5-2 achterstand bij rust. Na rust is er gelukkig een andere instelling te zien aan waalwijkse kant en doordat de tweede helft in een 2-2 gelijkspel eindigt, is er de ongelooflijke eindstand van 7-4 te noteren.
WSC staat met deze matige prestatie meteen weer even met beide benen op de grond en zal in de derby tegen Uno Animo komende zondag uit een ander vaatje moeten tappen. De buren uit Loon op Zand zullen niets cadeau doen en knoken voor een goed resultaat aan de Akkerlaan. Uno Animo had een veel betere generale want die wonnen vanavond met 0-2 bij Voab die in de erste klasse uitkomt na het kampioenschap van afgelopen seizoen.