5301PZ
ZALTBOMMEL
tel. 0418-513064

Het weer is goed en we zitten als supporters op een mooie tribune. Dat was op zich een goed voorteken voor een lekkere voetbalochtend.

WSC komt niet lekker uit de startblokken. Het ziet er wat rommelig uit en Nivo Sparta is veel feller. De jongens laten zich ook vaak wegduwen door een fysiek sterke tegenstander.

Na ongeveer 20 minuten is WSC eigenlijk pas voor het eerst op de helft van Nivo te vinden. Soms is er wat miscommunicatie tussen de spelers waardoor de passes niet goed of niet aankomen. Vlak voor rust is daar de eerste grote kans van WSC voor Benjamin, maar dat is eigenlijk het enige wapenfeit van de 1e helft.

Senad voorspelt vlak voor rust dat als ze 0-0 tot de rust weten vast te houden we nog gaan winnen wanneer Jesse en Nox er in de tweede helft inkomen.

In de 2e helft gaat Jesse op het middenveld spelen, Faas op de plaats van Robin en gaat Robin gaat wissel. De hoop is dat de jongens het spelbeeld om kunnen draaien. Benjamin mist vlak na rust een enorme kans na aan goede voorzet van Jesse. Volgens zijn vader kan hij te voet naar huis 😉. Hopelijk heeft hij de weg terug kunnen vinden…

Helaas valt een minuut of 10 na de rust de 1-0 en daarna snel de 2 -0 voor Nivo. José roept dat ze moeten blijven voetballen, maar de kopjes gaan een beetje hangen.

Na de 2-0 gaat Fedde gaat eruit en komt Nox erin. Ze proberen er alles aan te doen, maar kunnen er niet echt doorheen voetballen en kansen creëren.

Toch probeert WSC te blijven voetballen om toch nog die aansluitingstreffer te maken. Soms komt het tot een actie maar helaas lijdt het niet tot een doelpunt, maar vallen er nog 2 doelpunten aan de andere kant. Eindstand 4-0.

Snel vergeten, goed trainen de komende 2 weken, en op naar de thuiswedstrijd tegen koploper OJC op 1 april.