Prachtige overwinning in het zonnige Tiel

Groenendaallaan 10
4002AH
TIEL
tel. 0344-613455

Er is gelijk actie. Iedereen is gedreven om goed hun best te gaan doen. Met een nieuwe spits in ons midden (Mats) zijn we direct sterk en in de aanval , we blijven ook gedurende de eerste helft in de aanval, de bal passeert de middenlijn amper! We zitten er echt bovenop, spelen goed over en lijken vastberaden om deze wedstrijd te gaan winnen. Er valt een vrije trap door een overtreding maar ze maken  geen kans onze verdediging staat als een huis. Gejuich vanaf de zijlijn als in de 20e minuut Mats een prachtige assist aan Kif geeft en deze er vol overtuiging ingaat de 0-1 staat! Er wordt goed gekeken en naar elkaar overgespeeld waardoor er in de 22e minuut na een assist van Kif , Kenan een mooi doelpunt scoort dat is 0-2. Onze mannen zijn zichtbaar trots en welverdiend. Er is wordt veel druk gezet van onze kant, op wat kleine schoonheidsfoutjes na is het een sterke eerste helft. In de 27e minuuut een mooie assist van goal die er door Sishai er prachtig intrapt 0-3! Nog een sterke assist van Mats op Sishai deze gaat er helaas niet in! Na de rust gaan we weer fris verder, wel iets minder druk van onze kant en scherp dan de eerste helft. Na een ongelukkige uitverdediging worden we kei hard afgestraft 1-3 jammer, maar de kopjes gaan niet hangen de spirit zit erin we vechten door! Er vallen wat vrije trappen deze zijn niet echt spannend tot onze aanvoerder Jesse na een handsbal de vrije trap neemt wauw wat schot om trots op te zijn zo wordt het 1-4. In de 54e minuut een mooi verdediging van Milan er is nog energie over bij de mannen! Het is tijd maar nog niet afgefloten gunstig voor ons in de 60e minuut Jesse neemt de corner en Kif maakt deze af met een prachtige en laatste goal 1-5. Na een solide wedstrijd en met opgeheven hoofd gaan we naar huis. Complimenten voor alle spelers! Hun veerkracht, conditie en vechtlust brachten de 3 punten binnen. Dank aan Rob  voor het vlaggen deze wedstrijd!