5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Eindelijk is het zo ver jongens kunnen weer voetballen. Winterstop duurde langer dan verwacht. Met bijna compleet elftal konden we vandaag starten alleen Benjamin is geblesseerd.

Wij beginnen scherp aan de wedstrijd en tegenstander krijgt geen mogelijkheid om in wedstrijd te komen, iedereen is fel en scherp op de bal. Jesse neemt ingestuurde hoekschop en bal komt bij Simon terecht en die aarzelt niet en schiet 1-0 binnen.

Het was daarna wachten op de 2-0 maar door verkeerd keuzes en niet snel schieten blijft het maar 1-0

In de rust Maxim voor Mats en wij gaan op zelfde voet verder. Achterin zijn ze scherp en winnen bijna alle duels Quinten komt paar keer goed uit om te onderscheppen. Het was weer Jesse die een mooie diep bal op Kif gaf en die schoot deze keer gelijk goed binnen 2-0.

Het leek niks meer aan de hand maar door een keer niet goed uitverdedigen lieten we TSC terug in de wedstrijd komen 2-1

Het was dus billen knijpen laatste 8 minuten en wij hebben in verleden wel eens punten laten liggen door een late tegen doelpunt

Maar jongens zijn volwassener geworden en deze keer speelde ze het goed uit zonder dat tegenstander echt gevaarlijk kon worden.