5035JV
TILBURG
tel. 013-5718200

WSC gaat op bezoek in Tilburg bij Gudok. WSC staat 2e en Gudok 5e als WSC wint en FC Engelen gelijk speelt staat WSC 1e.
De wedstrijd begint en WSC zit goed in de wedstrijd. Er word een overtrening gemaakt rond de 16 meter. Gudok geeft de bal voor en scoort een goal. WSC moet aftrappen. Na goed voetballen krijgt WSC een corner en Gudok kopt de bal in eigen doel. 1-1 en Gudok mag weer aftrappen. Na goed voetbal van Gudok krijgt Gudok een schot en die vliegt er in 2-1- vlak na aftrap scoort WSC de 2-2 en 2-3 en staat voor bijde goals van Finn van de Werken. WSC laat goed voetbal zien en Luka scoort een goal en het is 2-4. Na de 2-4 is het rust.

Na de rust voetbalt wsc goed en krijgt veel kansen. Wessel scoort na een hele mooie pas van Yassir en dus is het 2-5. Een paar minuten later geeft Yassir alweer een assist op Wessel en is het 2-6. 10 minuten later scoort Wessel zijn 3 goal van de wedstrijd. Gudok krijgt een penalty en scoort hem net, Roel had hem net niet. Op het einde van de wedstrijd scoort Giel nog een goal en is het 3-8. Engelen en Sarto spelen gelijk en WSC staat bovenaan in de competitie. Stijn was voor de 3 keer op rij man of the match