Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Vandaag 4 februari weer de eerste wedstrijd na het winterseizoen. We spelen tegen het blauw geel van Dongen. Tav lengte leggen we het af op het onderdeel combinatie spel, duels winnen, snelheid hebben we de overhand. WSC begint goed en heeft gelijk al een goede kans. Ondanks het betere van het spel lopen we tegen een counter aan. 0 - 1 voor Dongen. WSC pakt het goed op en het spel vindt voor het grootste gedeelte plaats op het middenveld met veel stevige duels. Het lukt WSC om hier onderuit te voetballen. Halverwege de eerste helft komen we door op de linkerkant. Via een aantal schijven komt de bal bij Wessel die goed doorgaat en scoort 1-1.

WSC houdt het momentum vast. Enkele minuten later schud Wessel een aantal tegenstanders af en met een mooie voorzet scoort Luka. 2-1.
Vervolgens gaat het spel op en neer. Dongen krijgt nog een open kans en schiet op de paal. Goed weggekomen.
Voetballend zijn we sterker met voetbal van achteruit via onder andere Dave wordt het middenveld met Fabian, Temesgan en Giel goed bereikt en wordt er druk gehouden op Dongen. Het lukt helaas niet om de overmacht om te zetten in kansen. We gaan de rust in met een 2­-1 voorsprong.

In de tweede helft worden een aantal wissels doorgevoerd. Voetballend pakken we het weer goed op en hebben de overhand. De counters van Dongen blijven gevaarlijk en met een uitval scoort Dongen de 2-2. Hierna wordt het spel van WSC minder. We verliezen de overhand op het middenveld, waardoor er meer druk op de verdediging komt. Dongen komt hierdoor beter in het spel en wordt gevaarlijker. Met een afstandsschot maakt Dongen de 2-3. Om weer grip te krijgen op het middenveld voert Joep een wissel door op het middenveld. Hierdoor komen we weer beter in het spel en krijgen weer de overhand. Na een overtreding op de 16 meter krijgen we een vrije trap. Met een goed genomen vrije trap schiet Giel op de lat. Pech. Gezien het spel hadden we de gelijkmaker verdient.

In het laatste gedeelte van de wedstrijd wordt er goed druk gezet op Dongen. Er komen een aantal kleine kansen. Helaas valt het doelpunt aan de andere kant. Met een verloren bal tussen keeper en achterhoede scoort Dongen de 2-4.
Mannen voetballend, inzet en duelkracht een prima wedstrijd. Als we dit nog om kunnen zetten naar meer kansen dan komen de doelpunten en winst vanzelf.