Beukenlaan 21
4854TA
BAVEL
tel. 076-5147986

WSC speelt afgelopen zaterdag tegen Jeka. Hier hebben ze nog niet tegen gespeeld. De eerste 10 minuten speelt het spel zich voornamelijk af op de helft van WSC. Jeka krijgt in de 2de minuut al een kans via een corner en WSC zijn eerste kans is van Wessel die een goede diepe bal krijgt van eigen helft en alleen voor de keeper komt te staan.

Vanaf de 5de minuut komt WSC beter in het spel. Jeka krijgt echter in de 7de minuut nog een kans maar deze gaat naast. In de 12de minuut komt Wes erin en gaat Luca K. eruit. Na deze wissel komt er meer druk op Jeka. Jeka krijgt in de 16de minuut weer een kans die wordt gepakt door de keeper.

In de 18 minuut krijgt WSC een corner naar goed combinatiespel en WSC wordt sterker. En daar komt het eerste doelpunt in de 23ste minuut van Wessel na een goede diepe pass van Finn. En na 25 minuten komt er weer een mooie kans voor Wessel na een goede pass van Fabian maar deze gaat helaas naast.

In de 30ste minuut is het een tweede doelpunt voor WSC van Wessel door een fout van Jeka. En vlak hierna komt er een kans voor Jeka die wordt overgeschoten.

In de 2de helft gaan Daan en Temesgan eruit en komen Yassir en Luca erin.

WSC begint sterk. In de 2de minuut van de 2de helft creëren ze al een corner en er komt een grote kans voor WSC die Finn net mist na 6 minuten spelen in de 2de helft. In de 11de minuut wordt er gescoord door Luca S. uit een hoekschop.

Wissel WSC in de 15de minuut Luka en Finn V. erin en Fabian en Wessel eruit. In de 16de minuut krijgt Jeka een grote kans die goed wordt gehouden door de keeper. Jeka wordt sterker maar krijgen geen grote kansen meer. Schot op doel WSC in de 18de minuut. Wissel WSC Daan erin en Finn W. Eruit. WSC wordt sterker aan het einde van de wedstrijd. Schot Jeka van ver over doel tegen het einde van de wedstrijd en nog een grote kans van Luca K. tegen de lat. Met een rebound op Daan. De wedstrijd eindigt in een 0-3 voor WSC. Goed gespeeld mannen.