OISTERWIJK
tel. 0654666682

De Champions match,

Het is zaterdag 13 mei en vandaag moet het dan gaan gebeuren.

De opdracht van Joep luidde “Op tijd naar bed.” De jongens moesten al om 8.00u op het sportpark van WSC zijn voor de wedstrijdbespreking tegen Trinitas in Oisterwijk.

De boys gingen vol vertrouwen naar Trinitas, want de afgelopen tegenstanders werden met het tikkie-takkie voetbal van de mat gespeeld.

Joep en Marcel hadden de jongens goed voorbereid dus kon om 09:45 uur lokale tijd de wedstrijd gaan beginnen. De scheidsrechter riep de twee aanvoerders bij zich voor de TOS. Dat was 1-0, want Finn van de Werken had die gewonnen. De wedstrijd kon gaan beginnen.

WSC begon voortvarend aan de wedstrijd, er werden in de eerste minuten echt 100% kansen gecreëerd maar die gingen er net niet in. Even later kreeg Wessel de bal, omspeeld zijn man en geeft goed voor op Finn Vergouwe die de bal goed binnen schiet en daar is ie dan de vroege 1-0. Kampioenen!!!!!!

Na de 1-0 krijgen we echt veel goede kansen Wessel ,Giel en Finn Vergouwe maar elke keer staat de doelman op de juiste plek. Na een kwartiertje spelen word het spel goed van linker- naar de rechter flank verplaatst en word Finn van de Werken in stelling gebracht en die knalt de bal hard binnen BAM 2-0!!!!!!!

Het veldspel is echt goed en daardoor vliegt de bal twee minuten later weer binnen, deze keer schiet Wessel hem lekker erin en geeft de keeper geen kans 3-0!!!!!!! WSC blijft lekker voelballen en geeft de tegenstander geen kans, en na 23 minuten spelen komt de bal voor de goal en schiet Finn Vergouwe de bal binnen 4-0!!!!!

Na een kleine 20 minuten spelen gaat Yassir de dribbel aan en omspeeld een paar tegenstanders en schiet vervolgens op de paal. Wel een mooie actie.

WSC krijgt een hoekschop en uit de hoekschop kopt Fabian de bal goed binnen 5-0!!!!!!

Trinitas krijgt een kans tot scoren voor rust maar daar steek Roel een stokje voor hij komt goed uit en gooit zich voor de bal. Het gevaar is weer gesust.

Rust.

De Champagne kan al ontkurkt worden, wat kan er nog misgaan zou je denken. Daar komen onze jongens weer het veld op voor de tweede helft.

Ze gaan door waar ze de eerste helft mee zijn geëindigd. Goed veld spel en heel veel kansen krijgen om de score nog verder uit te breiden.

Intussen is de DJ ook gearriveerd, voor deze wedstrijd hebben we ook echt alles uit de kast gehaald. Geld was geen issue. We hebben gewoon DJ Wies Klein gestrikt.

10 minuten in de tweede helft ligt ie weer in het netje naar mooi samen spel van de twee Finn-en schiet Finn Vergouwe hem binnen 6-0!!!!

Na de aftrap gaat het bijna fout achterin bij WSC. OT schiet de bal zo bij de tegen stander in de voeten maar deze heeft gelukkig zijn vizier niet op scherp staan zo blijft het 6-0!!! Even later is de bal weer aan de andere kant van het veld te vinden en schiet Luka de bal hard tegen de touwen 7-0!!!!

En ja hoor, gelijk nadat de bal is afgetrapt gaat WSC richting goal. Temesgan schiet de bal ook in de GOALLLLLLLLLLL 8-0!!!!!

De supporters scanderen al 10,10,10,10. De jongens vervolgen met goede combinaties. De bal gaat goed rond en beland bij Giel. Hij werkt goed af. 9-0!!!!!!

Daarna gaat het even wat minder. Even ebt de scherpte weg en worden er een paar foutjes gemaakt. Trinitas scoort twee keer kort achter elkaar. 2-9!!!!!

Dat mocht de pret niet drukken. Een paar minuten later floot de scheids voor het einde van de wedstrijd en waren onze jongens KAMPIOEN!!!!!!

Toen kon het feest gaan beginnen. De muziek werd weer aangezwengeld door DJ Wies, de champagne werd ontkurkt en de fakkels werden aangestoken. De taart werd opgegeten en bij sommige in het gezicht gestopt, Joep kreeg een taart douche. LOL

Bij aankomst op het sportpark Eikendonk stond de jongens nog een grote verrassing te wachten. In de kantine stonden de Dorellies op ze te wachten voor een spetterend optreden. Want onze jongens zijn hun grootste fans. (‘k zit op de camping in mijn nakie, lekker flaneren mee m’n zaakie)

Met dank aan de Dorellies ging het dak er af. Er werd gedronken gegeten en een polonaise mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Het was SUPER gezellig en leuk voor de jongens.

Joep en Marcel verdienen wel wat credit in deze mooie afsluiter. Ze wisten van dit zooitje een goed voetballend en gezellig team te maken.