... (schot)
67'

Onder 15, JO15-1, Hoofdklasse G

23 mei 2018 19:30

Sliedrecht - WSC, op woensdag avond, eigenlijk niet wat je wil als de nummer 1 en 2 uit de competitie tegen elkaar spelen., en ook niet als je door de avondspits in Sliedrecht moet zien te komen, om 19.15 kwam de laatste auto op het sportpakr aan. Gelukkig waren de tegenstander en scheidrechter bereid om 10 miniten later te beginnen. We ontvingen een mooie bos bloemen voor het reeds behaalde kampioenschap, een mooi gebaar van onze tegenstander wat gewardeerd werd met een applaus van WSC kant.

Mede omdat WSC tot op heden maar 1 x verloren had, en juist van Sliedrecht, bleek al snel dat onze tegenstander dit nogmaals wilde herhalen, Sliedrecht begon sterk aan de wedstrijd waren scherp, wat je van WSC niet kon zeggen .  We kwamen niet in de wedstrijd en werden op alle fronten afgetroeft de ruststand was dan ook terecht 2-0 voor Sliedrecht.

Bas sprak in de rust zijn ongenoegen uit, dat dit spel absoluut niet past bij een Kampioen. In de tweede helft begonnen we een stuk scherper, dit resulteerde in de aansluitings treffer van Pepijn na een mooie pas van Dylano.  We werden wat sterker maar kregen weinig kansen. 10 minuten voor tijd combineerde Stan en Pepijn door het centrum en maakte we de 2-2.  Kort daarna krulde Pepijn de bal vanaf de hoek van het strafschops gebied in de verre hoek, en viel de bal via de paal naar binnen. 5 minuten voor tijd leek de wedstrijd beslist, Pepijn scoorde zijn 4e goal na een mooie solo.

De concentratie was weg, we dachten dat de wedstrijd gespeeld was, maar niets was minder waar, Sliedrecht maakte hier gelijk gebruik van 3-4.Met nog 3 minuten te spelen creerde zij nog wat corners, echter blevenwe overeind, Sven pakte nog een bal op de lijn, waarna het eindsignaal klonk.

Zaterdag mogen we nog 1x thuis spelen tegen Unitas, onze aanvangs tijd is aangepast naar 10.45 uur op veld 2 . Dit is gedaan zodat onze vrouwlijke leeftijdsgenoten van MO15-1 hun kampioenswedstrijd op een mooie tijd op het hoofdveld kunnen spelen, wij wensen ze alvast veel succes, en maak er een mooie dag van.

Als de meiden hun kampioenschap binnen halen zou het leuk zijn om samen op de foto te gaan , omdat het een mooi WSC moment is als beide teams van zowel de jongens en de meisjes in de zelfde leeftijds catogorie kampioen worden in hun klasse.