70'

Onder 15, JO15-1, Hoofdklasse G

16 mei 2018 19:30

Onbekend

Na het behalen van het kampioenschap, en een gezellige feestje. Mochten we op woensdag avond aantreden bij Zwaluw in Vught.  De spanning die afgelopen zaterdag merkbaar was, was er nu duidelijk niet. Toch werd het een leuke wedstrijd voor het publiek  Mede door het gebrek aan scherpte haalde WSC niet hun normale niveau.  Na 12 minuten wist Zwaluw te profiteren na een ongelukkig moment in onze defentie , 1-0 . Uit een corner kopte Jop de 1-1 binnen  en 2 minuten later schoot Dylano van afstand (of toch een voorzet) de 1-2 raak.  Net voor rust scoorde zwaluw van afstand 2-2 en in een rommelig moment werd het ook nog 3-2.

In de 2e helft zocht WSC de aanval,  maar in de 55 minuut brak Zwaluw uit een scoorde zij 4-2 vanuit een echte counter. Gelukkig maakte WSC gelijk de aansluitings treffer 4-3 door een individuele aktie van Pepijn. Het leek erop dat WSC met een nederlaag naar huis zou gaan,  maar gelukkig gooide Pepijn er in de laatste minuut nog een mooie solo in waardoor de eindstand 4-4 werd. Uiteindelijk een doelpunt rijke wedstrijd op een mooie zomerse avond.

Vrijdag vertrekken we naar Belgie om daar Zaterdag en Zondag deel te nemen aan The NordSea Trophy in Oostende. Het beloofd een zwaar pinksterweekend te worden, waar we allemaal veel zin in hebben