... (schot)

Onder 15, JO15-1, Hoofdklasse G

26 mei 2018 10:45

W. Ruter

De Laatste thuis wedstrijd van een mooi seizoen. Toch bleek het de laatste wedstrijden lastig voor de jongens hun accu op te laden voor de laatste wedstrijden. Bij Zwaluw en Sliedrecht kwamen we nog weg met een 4-4 gelijkspel en winst van 3-4, maar vandaag  kwamen we hier niet mee weg en werd de eindstand 3-4 voor Unitas.

Binnen 10 minuten was het 0-2, een terechte inzet op basis van inzet, in de laatste 20 minuten van de eerste helft werd WSC dominanter, en scoorde we via Mejdi de 1-2. Na de rust bleef WSC sterker, en scoorde via Robin en Yanick  3-2. Tijdens de ingelaste drink pauze pepte de aanvoorder van Unitas zijn jongens nog eens op zij bleven strijden, WSC kopte nog op de lat, maar na dat Sven een bal verkeerd raakte kon Unitas profiteren, en scoorde 3-3. in de voorlaatste minuut kwam de genade klap, een mooi schot vanaf de 16 viel in de verre hoek 3-4. Op basis van getoonde inzet en wil om te winnen was de uitslag verdiend.

Volgende week spelen we op zondag 3 juni het JO15 thuis toernooi, we rekenen er op dat de jongens daar een mooi slot van gaanmaken, want gezien het vertoode spel in  dit mooie seizoen, zijn kunnen we zeggen dat de laatste 3 wedstrijden echt onder de maat geweest.