45'
68'

Groep 1 03

1 september 2018 9:45

Jo 15-1 mocht vandaag aantreden in Engelen, de eerste wedstrijd van het seizoen,. Tot vandaag hadden we veel getraind maar een wedstrijd is toch weer even iets anders. Iedereen had er zin in,  de spanning was merkbaar.  We wisten dat we in Engelen tegen de lokale FC gelijk een goede tegenstander zouden hebben.

Beide teams begonnen goed aan de wedstrijd, wel was duidelijk dat FC Engelen al twee oefenwedstrijden hadden gespeeld, daarom was er wellicht al wat meer automatischme zichtbaar. Toch wist WSC op 0-1 te komen door Stan Held, hij is dit jaar voor het eerst bij WSC en gaf gelijk zijn visite kaartje af door de bal scherp te veroveren en gelijk te scoren.  Lang konden we niet van de voorsprong genieten tijdens een corner werd een bal ongelukkig verwerkt waardoor Suheeyb hands maakte, en we strafschop tegen kregen. Engelen wist deze te benutten hoewel Sven er nog dicht bij zat. Daarna was de organisatie even weg er ontstond te veel ruimte en daar wist Engelen van te profiteren, uit een mooi afstandsschot werd het 2-1. In de laatste 10 minuten knokte we ons terug in de wedstrijd, we creerde een aantal  kansen en scoorde Max nog voor rust de 2-2.

In de rust werden een aantal wissels doorgevoerd, WSC moest hier even aan wennen, alleen gaf Engelen hier niet de tijd voor binnen korte tijd maakte ze het verschil en werd het 3-2 en 4-2.   Uiteindelijk werd het een lastige tweede helft, op het einde kon Max nog een keer scoren waardoor we de wedstrijd met 4-3 verloren.

We hebben de eerste wedstrijd erop zitten,  het team zal in de komende wedstrijden zijn vorm krijgen, en zullen we nog veel spannde wedstrijden gaan zien, volgende week speelt Jo15-1 zijn eerst thuis wedstrijd om 10.15 tegen buurman RWB