Walking Football - Welkom bij WSC

Walking Football

Walking Football

Naast de jeugd en de senioren, zijn we ook trots op het feit dat de WSC Old Stars 1 en 2 de Walking Football afdeling vertegenwoordigen.

WSC Old Stars 1: ook bekend als de RKC Old Stars, trainen elke dinsdagmorgen op ons sportpark om 10:00.
WSC Old Starts 2: ook bekend als de Maluku Old Stars, trainen elke vrijdagavond op ons sportpark om 19:30.

Naast het voetballen worden ook maatschappelijke initiatieven ontplooid, zo zijn de RKC Old Stars al eens gaan wandelen met de bewoners van Eikendonk.
De Maluku Old Stars zijn niet alleen een mooi voorbeeld van de culturele diversiteit die samen voetbalt, er wordt op dit moment druk gewerkt aan een plan om deel te nemen aaneen toernooi in Indonesië. En er wordt op nationaal niveau gekeken of er een toernooi gehouden kan worden tussen de diverse afdelingen en een culinaire afsluiting behoort daarbij zeer zeker tot de doelstellingen.

Walking Football staat vanzelfsprekend ook open voor dames. De WSC Old Stars hebben ooit een oproep daartoe gedaan, maar merkten dat de dames wat voorzichtiger waren dan de heren in het aanmelden en meetrainen. Dit terwijl gemengde teams zeer zeker mogelijk zijn, maar helaas tot op heden een uitzondering vormen. Heren en ook dames geïnteresseerden: kom gerust eens met ons meetrainen!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!