Eikhout Metaalwerken Toptoernooi 18 mei - Welkom bij WSC

Eikhout Metaalwerken Toptoernooi 18 mei

Eikhout Metaalwerken Toptoernooi 18 mei

Eikhout Metaalwerken Toptoernooi

Op donderdag 18 mei (Hemelvaart) organiseert WSC het Toptoernooi voor JO13 en JO15, aanvang eerste wedstrijden 9:30 uur. Deelnemers uit Noord Brabant, Zuid Holland, Noord Holland, Utrecht en zelfs uit Groningen spelen het toernooi op Sportpark Eikendonk in Waalwijk. Wie wordt de winnaar van dit sterk deelnemersveld? Meet je met de beste maar een toernooi wordt gespeeld voor Sport, Ontspanning en Plezier.

Via onderstaande QR-code of link kunt u de indeling zien van het toernooi, kleedkamers, velden en scheidsrechters. Via deze QR-code kunt u ook het toernooi volgen vanuit huis, op het sportpark of elders waar je bent. Uitslagen en standen zullen tijdens het toernooi continue geüpdatet worden.

SCAN de QR-CODE

QRCode_18_mei_2023.png

Of klik op deze link: www.tournify.nl/live/wsctop180523

Komt  een vereniging met een bus, meldt dit aan de jeugdtoernooicommissie op jeugdtoernooien@wscwaalwijk.nl wij reserveren dan een bus parkeerplaats.

Door grote drukte kunnen de parkeerplaatsen snel vol raken. Kom zoveel mogelijk in ‘volle’ auto’s en vervolg de rit als er geen parkeren meer mogelijk is op het parkeerterrein van WSC. Aan de overzijde van de Akkerlaan zijn voldoende parkeerplaatsen vrij rondom het stadion van RKC Waalwijk (Olympiaweg). U bent dan te voet in enkele minuten weer bij het WSC Sportpark Eikendonk. U kunt zich daarna melden bij het secretariaat naast de kantine. Bij evt. calamiteiten zijn wij bereikbaar op 062797579

Voor  het toernooirerelement verwijzen wij u naar onderstaande link: 
Toernooiregelement


Eikhout_metaalwerken_5.jpg
Kluis_8.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!